NetRaja.tk

Evo da malo pogledate moj rad netraja.tk ako neko ima usput da je za razmjenu banera ili linkova neka se javi ima na sajtu kontakt mail.hvala

Bar sada ima besplatnih domena na: jedandva.com

Meni je stranica jako, jako ružna. Pozadina je također preteška za ovo.

Neka me netko podsjeti, u kojoj smo ono godini sad?

2001 ili 2011, nisam siguran.

Novi dizajn i sve novo na
http://www.netraja.tk
pogledajte sada
http://www.netraja.tk

ovo je jos gore sta smo zaostali jos u 98-oj

Ja bih samo rekao - kakva domena, takav dizajn.

hahaha nevjerovatno da svi ocjenjuju nesto po domeni cek ako je free domena odma to ne mora valjat smijem se kladiti da je domena neka tamo da nije free svidjelo bi ti se hahahha nevjerovatno nema iksrenosti nimalo

Iskreno, katastrofa.

Primi kritiku uzdignute glave, zapljuni u šake i baci se na učenje. Ako znaš osnove ne znači da si vrstan dizajner i da su svi koji ti upute kritiku ludjaci koji nemaju ukusa i tobože sude po domeni.

Gledaj to sa strane korisnika koji ti dolaze na sjat…

potpis :gitara:

pa barem danas na webu ima dobrih templatea koji su free i ok …

Uopče nisam sudio po domeni, nego sam ‘usporedio’; kakva domena - takav dizajn. Što bi u prijevdu značilo (jer očito nekima treba prijevod za tako jednostavnu rečenicu) - shit domena, shit dizajn.

Dali sam sada bio dovoljno jasan? :lula:

Ne al nebitno ne zelim ici dalje hvala na misljenju.

[quote=“mrcina”]Uopče nisam sudio po domeni, nego sam ‘usporedio’; kakva domena - takav dizajn. Što bi u prijevdu značilo (jer očito nekima treba prijevod za tako jednostavnu rečenicu) - shit domena, shit dizajn.

Dali sam sada bio dovoljno jasan? :lula:[/quote]

Da sudi se po domene ne budi glup ja sam imao knjige.tk stranicu sa preko 6000 knjiga i dnevno 6000 posjeta i vidi čuda domena free i nema podrške. tek nakon 7 mjeseci mi se ispričali i vratili domenu.

Žao mi je da se muči itko sa tk netko je jednom rekao “nebi je ni neprijatelju preporučio”

imaš pun ■■■■■ blog agregata i super su

ja imam cijelu kolekciju .tk domena i na njima nista neradim jer nema smisla.

igre.tk
igrice.tk
citati.tk
poruke.tk
vicevi.tk
lektire.tk

Hahaha ovo postaje sve bolje i bolje!

Rado ću se poslužit Mamićevom izrekom:

Ja sam mislio da sanjam! (dok sam čitao ovaj topic)

Očito nekima trebaju dodatna objašnjenja, a s obzirom da u prošla dva upisa nisam mogao biti jasniji, dalje se neću truditi objasniti svoje riječi. I dalje stojim iza svojih riječi, a vidio sam da se neki s tim stavom i slažu.

Uživajte.

[quote=“kromaser”]Da sudi se po domene ne budi glup ja sam imao knjige.tk stranicu sa preko 6000 knjiga i dnevno 6000 posjeta i vidi čuda domena free i nema podrške. tek nakon 7 mjeseci mi se ispričali i vratili domenu.

Žao mi je da se muči itko sa tk netko je jednom rekao “nebi je ni neprijatelju preporučio”

imaš pun ■■■■■ blog agregata i super su

ja imam cijelu kolekciju .tk domena i na njima nista neradim jer nema smisla.

igre.tk
igrice.tk
citati.tk
poruke.tk
vicevi.tk
lektire.tk
…[/quote]

I Sve su ti domene beskorisne.

Ne mogu da se ne osvrnem na ovo iako sam dosad šutio (pričekao sam malo da vidim šta će biti).
Ispljuvali ste čovjeka i za dizajn i za domenu. Šta ako je free? Odmah znači da ne valja? Ono kikiriki država, kikiriki domena. Po čemu su to npr. u svijetu bolje i poznatije hr, ba, rs i ostale lokalne domene?
Dizajn manje više, postoje vrhunski, dobri, nikakvi, stvar ukusa. Nekom se nešto sviđa, nekom ne. Dizajn i optimizacija mogu biti najbolji na svijetu, top domena isto, ako sajt nema posjeta šta vrijedi.
Ovo vam je primjer PageRank tajne što bi rekao moj kolega kizobre. Nova stranica, bez ikakve optimizacije (nema ništa H1,2,3, meta tagova, keyworda, site mapa) dobila PR4 dok se dosta stranica “bori” mjesecima, radi optimizaciju do perfekcije, tone linkova i ne mogu dalje od PR2-3.
Čovjek je napravio ono što je zamislio, možda je moglo i bolje, ali njemu se sviđa, a izgleda da ima dosta ljudi kojima se isto sviđa. Sigurno je stranica i dobro posjećena jer ju očigledno i Google voli bez obzira na dizajn i domenu. Samo naprijed, uz određena poboljšanja moglo bi još i bolje.

Just my 2c

Iako u temi nije, na žalost, bio dan niti jedan konstruktivan ili edukativan komentar na dizajn stranice (makar link na nekakav članak o razvoju trendova u dizajnu), ipak nemojmo zaboraviti da se ovdje podnose stranice kako bi se recenzirala čista izvedba - vizualni slog, usklađenost sa standardima, informacijska arhitektura, sadržajnost, upotrebljivost i sl. Ovdje isplativost ili optimalizacija za tražilice nisu aspekti koji se procjenjuju.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja