Veze nemaju jedni s’ drugima, prvo pristupom celoj prici kao i odnosom prema igracima,drugo sistemi su im totalne suprotnosti i nemaju nikakvih dodirnih tacaka,uglavnom dva razlicita sveta u svakom smislu.
Shomika ti si kupio sistem od njih ili si netko iz njihovog tima ? Nije da ti ne vjerujem,već imam loše iskustvo od Nixe prevaranta pa ono…
Posalji ti sisteme pa da razradimo sajt i aplikaciju na kom cemo te sisteme objavljivati.
Nisam ja niciji deo tima,ali sam bio deo nixine grupe,a i u premiumu sam bio i necu nikog da hvalim niti pljujem,sta god rekao delovace da sam neciji potparol,a ne zelim da se uplicem u te stvari,vec je pepun forum koliko vidim.
Samo cu da obrazlozim poredjenje koje sam spomenuo.Ako si bio kod nixe znas da se radi lay na jake kvote i back porkivanje i da je samo pitanje kad ce da te veze par padova i da zazalis sto si uopste i pocinjao i na sve to dodaj savet da se duplas,meni je bilo dovoljno da dignem ruke jer to nije sistem,to je kocka.Sto se tice premiuma susta suprotnost,radi se lay na jako male.kvote,a opet se juri nesto realno i nemas taj strah od padanja,jer su potencijalni profiti odlicni,ima tu jos mnogo stvari oko sistema,ali ne zwlim o tome niti sto se tice nixe,niti premiuma,samo obrazlazem zasto nisu za poredjenje i da nemaju veze jedni sa drugima,a o odnosu prema igracima i korektnosti suvisno je i pricati.
Da li vi lazete namjerno jer vam je krivo sto covjek radi to sto radi ili sta je u pitanju?Uopste kod njegovih sistema se ne ide lay na veliku kvotu,a kod njega sam od februara prosle godine(od samog pocetka).Je li to ovdje neko lupio pa vi to prenosite po sistemu gluvih telefona ili vi to ponaosob izmisljate?
Ja ne znam u kojoj si ti to grupi, ali lay draw kvote oko 2.6 do 3 sa cs 1:1 sa sve duplanjem tebi nije velika kvota i onda imas situaciju da te veze 5 6 padova,ne na svoju ruku nego njegovih utakmica iz grupe,ma nista strasno
Ajmo ovaj lay 1gg ili 2gg kvote od 3.5 do 4 pa i jace nekad i 5 bude sa back na cs i to ti nije velika kvota imali smo Bajern 7:1 gde mora da se izadje na 3:0 ako si pokrivao samo 2:1 ili na 4:0 ako si imao i 3:1 i to u minusu,a pao si vec cs 2:1 i 3:1 gde idiot kaze izalaz u plusu,a 3:0 bilo vec u prvom poluvremenu
Isto tako italijani kup 2:2 gost crveni,naravno da cu da izadjem jer mi 3:2 rusi sve komplet,nekim cudom pada 2:3 sa igracem manje i mentol kaci na stori proslo,ja mu pisem reko kako proslo kad je izlaz na 2:2 u tom trenutku bila 0 kad se odbiju cs 2:1 i 3:1 jer imaju crveni,on kao pa proslo 2:3,reko daj da vidim sta si ti odigrao,koji si potez povukao,posto sam vec u grupi meni mozes da pokazes,naravno nista od toga,muk i jos mali milion primera…Debilko je takva slina,prevatant i finger da to nije normalno.
Koki,svaka ti je namjestu što si napisao. Uskoro budem uzeo sistem od premiuma pa Vam javim utiske
Hahahhaha prijatelju,uopste nije taj sistem sto si ti sad napisao,nisi ti njega skontao do kraja,idi pogledaj video ponovo ako ti nije isteklo 30 dana.I sta si drugo ocekivao da ce covjek uradit kad si napadan,sistem je objasnjen a ti mu dosadjujes,jer vidi covjek da nisi ukapirao pa ti ne odgovara na poruke ahhahaha,kako je meni uvijek odgovarao,a od pocetka sam kod njega i znam sva 3 njegova sistema plus imam i ja svoj jedan.
Gle fazana nixinog Cuj da dosadjujem,ja sam mu dao pare i sve da dosadjujen mora da me ispostuje,ali dobro ima nacina to da se regulise,svet je mali,a ne Srbija,tako da ja tu nemam problem nikakav…Da se vratim na poentu kazes dosadjujem,pa stani ako je on odradio pravu stvar na utakmici kao sto prica sta je problem da mi to pokaze i kaze evo momak dosta price vise? Sta kazes na taj gospodski nacin da nekog skines s one stvari ako ti vec dosadjuje kao sto ti kazes frulasu nixin?Nema toga jer slina fingira,a sto se tice sistema koji niko ne kapira osim tebe,evo imas aplauz od mene,svaka cast za vijuge koje posedujes.
Pa eto sam si sebi dao odgovor na sve.Moras imati bar malo vijuge da skontas,ne moze ovo kladionicar da radi nego covjek koji kapira trejdovanje,vise od 100 ljudi zivi od tih sistema samo vama sto pljujete Nixu nesto ne stima.Jesi li ti uplatio sistem da zivis od toga ili samo da povrsno pogledas 5 minuta njegovog videa pa da sto prije dodjes na neki forum da pljujes?Ili ti ne kapiras trejdovanje ili nisi pogledao video do kraja koji je napravio(ako jedan sistem ne kapiras),nema trece opcije.Neces vjerovati ali ima masa ljudi koji kapiraju trejdovanje a opet ne mogu da se suzdrze a da se ne kockaju,jednostavno neko nije stvoren da se bavi time,jer u mladosti nije izlazio iz kladionice pa se navukao(tipicni kockar koji nece da prizna to sebi),tako da nije ove sisteme lako skontati,meni je bilo lako jer sam se i prije bavio trejdovanjem ali klasicnom kockaru nije,iako ti neko izmisli sistem sto je najteze u trejdovanju opet ima ljudi koji ne kapiraju.I ocigledno i neces skontati jer unaprijed ides sa ubjedjenjem da je prevarant i gledas samo iz tog ugla zato i ne kapiras sustinu trejdovanja.Pa nece covjek da ti odgovori zato sto mu pises u stavu da mu ne vjerujes u sistem.Sumnjas mu u sistem a hoces da ti pomogne haahahaha?Pa cekaj prijatelju,ako ti se ne svidja ne bavi se time i cao,pare si dao ali ocigledno nije to za tebe i to je to.Nadam se da si me skontao,ako mogu ja da zivim od toga a vjerovatno nisam nista pametniji od tebe onda nadam se da mozes i ti.
Molim sve ovde prisutne da ti daju aplauz,steta da propadne toliko mudrolija koje si sad napisao,od mene vec imas aplauz jos od proslog posta!
‘‘Ovim moze da se bavi covek koji kapira trejdovanje, a neki kockar iz kladionice’’ rece Ajnstajn koji korisi sistem gde se posle pada dupla ulog i to je trejd!?
Ti si decko totalno oboleo
Hahahahah pa padas kad ne kontas sistem,i rekao sam vec da nije to taj sistem uopste,to si ti izmislio.I da ti kazem da ja od ovog nemam nista,juce je bilo malo utakmica da se trejduje pa sam iz dosade trazio po guglu da li je ko “izdao” neki Nixnin sistem i naletim na ovaj forum i procitam zadnjih 10 poruka i pokusam da vam pomognem al dzaba.Ja sam “oboleo” sa 5000 evra svaki mjesec sto zaradim(osim ljeti,tada je manja zarada-manje utakmica ima) i sto sam kupio stan i jos sacuvao pola para a ti nisi “oboleo”.Tako da bas volim sto sam na taj nacin “oboleo” volio bih da sam jos vise “oboleo” da imam jos vise para a bice i toga jer povecavam ulog stalno.
Auuuuuuu al je tebi dobro
Ovo mi deluje kao ono kad baba reklamira kremu za bubuljice…Ja sam svog unka sa ovim izlecila,a sad sam ga i ozenila.
Znci 5000 mesecno i gajbu si kupio,svaka cast samo napred,nastavi tako,zelim ti sve najbolje!
Ne da mi je dobro nego mi je ekstra,za godinu sam saam izmislio sistem plus Nixini sistemi,tako da sam zasluzio sve,a nisam se bavio pljuvanjem drugih nego sam radio na tome godinama i trpio kritike od okoline sa pitanjima sta to radis,pusti te gluposti.A jos vise volim da se dopisujem sa propalitetima koji u zivotu samo znaju traziti mane pa posle kukaju kako im je neko drugi kriv(drzava,politicar,itd),kako ih cure nece jer nemaju para a nista ne rade da promijene to.Tako da vjeruj mi da uzivam sto pisem sa takvima kao sto si ti,jer sad kad zavrsim ovo zezanje sa tobom idem da trejdujem utakmice koje me cekaju,da zaradim 250 eura sa 3 klika za 45 minuta ahahhahaha.
@steelmaiden jel stvarno potrebno vezat ovaj forum uz prijevare?
I da bude Bajern 7:1, Ajax 3:2, Mančester 4:2 i da izgubiš na 3 klika 1000€
“Hahahaha”
Ne ali forum može poslužiti za razotkrivanje prijevara.
Bolje reci admine da forum sluzi da lijecenje kompleksa prema Nixi,jer kad god neko dodje ko kaze da sistemi rade vi se pravite gluvi ili ko ovaj sto je maloprije mene izvrijedjo da sam “obolio” zato sto nisam na vasoj strani nego sto trejdujem.U jeste me zeznuo,toliko me zeznuo da kako koji dan bankovni racun mi je u sve vecem plusu hahahahahha.
Joj pa ja tek sad skontah sta si ti uradio,pa cekaj tebi smeta sto se pada na 3:2 i ti si morao izaci na 2:2 i jos covjeka(Nixu) smaras sto je covjek bio u pravu kad je rekao da je prosao,jer 2:3 je prolaz(lay bbts yes i home).Ko je tebi kriv sto si ti izasao na 2:2,jer jedini rezultat na kome se pada je 3:2 i tebi taj sistem nevalja ahahhhahahahahah.Ti si sou hahahhahahaha.Pa sta ti mislis druze da ima sistem gdje se ne pada ni na jedan rezultat,da svaku prolazis?Pa cekaj ajde malo logike,utakmice gdje je mala kvota na btts yes home su utakmice gdje je taj domacin IZRAZITI favorit,i znas kolike su sanse da bude 3:2.Moze se desiti da taj favorit izgubi ali tada prolazis ali znas kolike su sanse da favorit pobjedi i da tacno 3 gola i primi cak 2 gola?I sad ti dodjes i pametujes Nixi nesto,ja bih te na njegovom mjestu blokiro sto si glup svejedno sto si mi pare dao ahahahahhaha.
Moronu 2:2 i crveni za gosta koji je totalni autsajder i ti ostajes?
I ti to nazivas trejdom,e to je kockanje glupane o kojem pricas gde na 2:2 izraziti favorit ima igraca vise,a 3:2 mi rusi oko 500e banke,naravno da cu da izadjem! Frulasu nixin ako on nije izasao nego ostao kako je to predstavio kakav problem da mi pokaze profit/loss jel to neka nauka,taj nije ni igrao ili ako jeste isto je izasao (sto bi bilo najpametnije) ali onda ne bi mogao ds gura pricu kako je prosla utakmica.Ti si decko totalna budaletina,ni sam vise ne znas sta pricas i pises!