Nixa Zizu TradeEZ zarada - prilika ili prevara?

Platinum nije nista spec za razliku od lay draw cs 1:1 + 0:0 koliko vidim … i objasnite vi meni kako vama dolazi ako bude lay na btts i home 2:2 valjda to znaci da ne bude 1 i gg u ovom slucaju bi pali jel je 2:2 valjda se igra da ne bude gg tacnije kontra od gg …? ili ispravite me ako gresim …?

To znači da neće biti 1iGG
Sve sem toga ti prolazi
2:2 nije 1iGG

1 Like

Ima i onaj stari dobri sistem kada neki “prognozer” podeli u porukama koji ce biti konacan ishod pa svakome posalje razlicito.
Primer sto osoba podeli na tri dela pa nekima posalje 1,X,2 i onda ovi sto su pogodili,misle da taj pogadja i igraju dalje uz veci ulog. :joy:
Najsupesniji sistem koji traje decenijama.

2:2 ti prolazi na lay btts

Cekaj de vi vidite na orbitx recimo tu igru ima samo btts nema btts+home …?

Druze imas na yt klipove pa uci o trejdovanju i zasto nema “bttshome”,ja sam se zajebavo godinu i po i izmislio samo jedan sistem,o trejdovanju mora da se uci,ili uplati Nixi za 300 eura jedan sistem pa ces znat kako sta.Najbolje da vam neko dzaba da nesto sto se uci godinama,jer mnogi su ucili tako pa nisu izmislili nijedan sistem.A sta ja da pricam kad ovi kockari sto ovdje kmece o Nixi nisu zadovoljni ni kad im neko kaze sistem,pa im mrsko skontat video pa ovdje kmece kako ne radi i kako je prevara,drugovi moji treba malo i mozga da se skonta,ako ste u glavi kockari nema vam tu pomoci,prvo u bolnicu gdje ce vas lijecit od kocke pa onda dodjite da se bavite trejdovanjem.Ali evo konkretno tebi cu pomoci sto nema bttshome,nema na utakmicama koje imaju slab “liability” tj utakmice koje niko ziv ne gleda pa ih se slabo i trejduje,utakmice koje imaju dobar “liability” su utakmice premier lige,spanske la lige,bundes,eredivise(tacnije sve najpopularnije lige),mogu tu da se ubace i championship,reprezentacije,ali ispod tih liga nemas dobar “liability”,znaci na samo najpopularnijim ligama ili kvalifik. za sp imas market bttshome,a takvih utakmica je malo,sad iskoristi dok su kvalifikacije za sp i petak,subotu,nedjelju kad najjace lige igraju i ligu sampiona imas utorkom,srijedom…

Kad igrate 2:1 i 3:1

Nije mi samo jasno kako stigneš uz svo to trejdovanje i brojanje novca, registrirati se na forum i ljudima objašnjavati trejdovanje i sisteme. Ja da sam na tvom mjestu samo bi gledao da što više trejdam, da mogu što više brojat novce.

2 Likeova

registrovati 4-5 puta* (nije ovo prvi nalog :D)

Nije trejdovanje kopanje kanala ili neki osmosatni posao od kog nemas vremena ni za sta drugo.Na mobilni trejdujem i usput vama objasnjavam da ne znate nista o trejdovanju i da tema foruma treba da se zove lijecenje kompleksa od Nixe a ne trejd zarada.A i nema nekih utakmica radnim danima(jedna,dvije) do 7,8 sati uvece,tek od tada ima nekih utakmica za trejd.
simeon.ne odgovori ti meni jesi li se obogatio od onog prijedloga za biznis,ono kako da se obogatis za 30 dana,ono na doncica,barnesa? ahhahahahahhahha

Da i onda to ulozio u posao- jesi pogledao mozda temu za ebay ds- vise para u mjesec dana nego ti za godinu

HAHAHAHAHHAHHA idi ba dijete kopaj pijesak.Ne mogu ja tebi nista da vjerujem kad si ti klasicni kockar,cuj zaradio na ulaganje para na igrace ± pa posle ulozio na dropsiping,Znaci u startu si slagao jer se ne mogu pare zaraditi na kladionici,tako da ti po automatizmu ne vjerujem ni ovo drugo.Mislim nek te poslusa neko pa nek se obogati,kad vec ljudi vjeruju da se moze od kladionice zaradit.

Boga mi Platinum grmi. Juče 3:1 Amerika na poluvremenu. Otišla kuća, okućnica i gaće

1 Like

ide gaaaaaas premium :sweat_smile:

1 Like

4 0 na poluvremenu ljudino

Moja greška. Još gore

Sva sreća pa sam uplatio preko PayPala da mogu da tražim refund novca. Ugasio mi posle 10 dana da mogu da vidim sistem a priložiću i kao dokaz minus na orbitu za koji on garantuje da ne može da se desi

Ne razumijem?Sta je problem i u 3:1 i u 4:0 rezultatu,i kakve veze ima sto je taj rezultat na poluvremenu?

Kako te ne mrzi ovoliko da se praviš lud? Gol se očekuje. Korekt skorovi propali. Keš aut u minusu. Gubitak siguran

U minusu je tebi kad ne znas da trejdujes,ali postoji milion caka kako da se izadje iz marketa,ili u vrlo malom minusu ili u vrlo malom plusu,ali da se ne padne,a eto ja sam tu utakmicu prosao juce sa malim plusom.Zato sam ti i rekao da pogledas video/sistem koji si kupio detaljno i do kraja,ali si ti pozurio na neki forum da kmecis,pa sad nemas mogucnost ni da pogledas a prije 3 dana sam ti govorio idi vidi da li ti je istekao period da pogledas video.

Ali kako ne kapirate zadnije minute video materijala,to je kljucno…Evo doktor je.to apsolvirao i grmi sa 5K mesecno,cak je i gajbu pazario, covek iz svakog trejda izlazi u plusu :joy: Porrugal 3:1 kaze plus,sad piouvreme 4:0 popadali cs kaze plus i nixu si zaje.bao sa pisanjem mailova samom sebi,boga mi majstore dogodine ti vilu i maseratija,samo napred legendo uz fore i cakice do milionceta!

2 Likeova