Nixa Zizu TradeEZ zarada - prilika ili prevara?

Evo engleska i portugal profit bez izlazenja

Moze da se nadje ja sam naso dosta puta da imas 20-40% easy bez da cekas uopste 10tak minuta zavisi od utakmice i kvote

Zapravo nije losa ova strategija Nixa nije reko da je 100 posto dobitak samo ne kapiram jel kad se igra 1 i gg na lay igra se i btts i match odds 1 posto ne vidim da ima btts + home recimo i jel se igra posebno ili moze da se izigraju 2 kombinacije odjednom ?

Igras lay na yes i 2:1 i 3:1 samo je pitanje kada se ulazi i sa koliko…I kako izaći sa min.profitom ili gubitkom minimalnim

Kako si nalazio te utakmice od preko 20% pa sve do 40% kad nisi bas nacisto sta se igra :grinning:
Ja dadoh juce kvote sa Engleske gde dodjosmo do 13% cak je i manji % kad se doda po koji evro na oba CSa da se ispokrivaju medjusobno.
Voleo bi da vidim te utakmice sa tim procentima od 40% zarade sa pokrivanjem dva CSa,bez tih pola uloga ovde,pola onde,cekaj 15min. itd…

2 Likeova

Druže, nema kad se ulazi. U sistemu jasno kaže igra se PRE POČETKA MEČA. I kad ti padnu dva brza gola ideš u sigurnu propast a izlaz ti je u minusu u 95% slučajeva

Na nagovor određenog broja starijih forumaša, odlučio sam ipak zatvoriti ovaj topic jer se generalno ne uklapa u tematiku WM foruma.

Konverzaciju vezano za ovo možete nastaviti na za to predviđenom forumu:

2 Likeova