Nonoh - pozivi prema inozemstvu

Da li je netko koristio https://www.nonoh.net/dashboard/#/phonebook ?

Možda je glupo pitanje, ali da li je moguće da mogu potpuno besplatno nazvati SAD preko te stranice ili ima neka caka?

Ako je netko koristio tu uslugu, što je još potrebno osim mikrofona? Kakva je kvaliteta poziva? Kako Vas sugovornik čuje (normalno ili kao da ste na speakerphoneu) ? :wink:

Mislim da je Davor to koristio ako, se ne varam spomenuo je to davno u jednom postu. Ja upravo radim sustav koji je pri kraju realizacije za pozive prema Americi, Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji u neku sitnu naknadu ali biti će jeftinije od drugih.

Besplatne pozive dobijes tek kada uplatis novac .Naprimjer ako uplatis 10€ dobijes 120 Dana besplatnih poziva (besplatno ne obracunava se nista)prema drzavama za koje su pozivi besplatni,poslije 120 Dana pozivi SE naplacuju .Kada koristis na PC trebas njihovu aplikaciju instalirat zvucnik i mikrofon,moze SE koristit i na mobitelu a moze SE napravit i preko rutera.Kvaliteta je kako kad ali SE isplati.

1 Like

:smile:
Što više uplatiš, više dobiješ besplatnih poziva

To se zove besplatna usluga :wink:

Za Landline ti je besplatno … no za mobilne se naplacuje. Sumanjam da itko vise danas koristi fiksne telefone … iznimno rijetko :slight_smile: Ja mogu na prste nabrojati u prethodnih 5 godin da sam ikoga zvao na fiksni telefon … osim ove drzavne institucije :slight_smile:

Hvala @Pinjo1

Da, niti ja se ne sjećam kada sam nekog zvao na fiksni :slight_smile:

10 Eur nije problem. Zvao sam naše operatere i prosječno poziv prema državama koje trebam naplaćuju 7kn po minuti. Kod njih me samo jedan poziv može koštati 10 Eur, pa mi je taj Nonoh odlična opcija ako je kvalitetna veza. Ne sviđa mi se njihova stranica, ali koliko vidim poznati su u svijetu i vjerojatno ću probat s njima pa ih koristiti preko mobitela.

ja koristim nonoh već godinama :wink:
nije nikakva prevara.

10 eura uplatiš i sljedećih 120 dana ima besplatne pozive prema destinacijama s liste. i ništa ti ne skida love, znači nema uspostave poziva i sl… jedino ti skida lovu za one destinacije koje nisu gratis, a i tada nije skupo jer je cijena poziva vrlo povoljno. plus dodatno postoji aplikacija Android uređaje pa možeš i s mobitela zvati.

dok za SAD

United States (Landline) FREE* SuperDeal!**
FREE*
FREE*

United States (Mobile) FREE* SuperDeal!**
FREE*
        FREE*

i prema fiksnoj i mobilnoj mreži besplatno. pa usporedi koliko je jedna minuta inače ovako :wink:

a za punu listu možeš ovdje vidjeti:

1 Like

Hvala. Samo mi molim te još iz iskustva reci da li onaj koga zoveš vidi tvoj broj ili neki deseti? Poželjno je da se vidi pravi broj pozivatelja. I jel kvaliteta poziva dobra?

znaci cepas te gratis destinacije i nudis im usluge :slight_smile: ka ovi kod nas shop sa jastucima

Ma ne, trebam odradit nekoliko poziva prema Češkoj, SAD-u i Engleskoj, a biti će potrebno više poziva koji se lako mogu oduljit na 10+ minuta.

kvaliteta razgovara je dobra. što se tiče prikaza broja to u postavkama možeš odabrati
dali da bude skriven ili da prikazuje broj. a ako želiš da prikazuje broj moraš dodati recimo svoj broj mobitela na koji ti oni pošalju sms da samo verificiraš i kasnije odabereš da prikazuje taj broj i to je to.

1 Like

Super, hvala na info.