Nova društvena mreža za organizaciju događaja i partijanje - Partyaner

Već neko vrijeme na tržištu postoji nova i to domaća društvena mreža Partyaner s implementiranim booking sustavom i fokusom na biznis, koja je specijalizirana za povezivanje zajedničkih interesa u svijetu glazbe, organizacije događaja, zabave, umjetnosti, kulture, ugostiteljstva, turizma i promocije.

Cilj ove platforme je korisnicima na sofisticiran način omogućiti pretragu i stupanje u međusobni kontakt te u konačnici omogućiti jednostavnije ostvarivanje suradnje i povećanje prihoda.

Za razliku od klasičnih društvenih mreža na Partyaneru nije toliko važno tko se kako zove, nego je važnije tko se čime bavi, a tome služi upravo napredna pretraga profila putem koje je moguće pronaći točno one profile koji vas zanimaju.

Već sada ima registriranih korisnika iz cijelog svijeta, od DJ-eva, glazbenika, bendova i klubova pa sve do plesača, plesačica, GoGo, koreografa, zabavljača, hostesa, barmena, koktel majstora, konobara, producenata, montažera i tonaca. Tu su čak i snimatelji, influenceri i YouTuberi!

Više o Partyaneru možete pročitati ovdje, a također možete pogledati i Powerpoint ili PDF prezentaciju.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte.

Pročitajte još:

Baš sam htio pitati jel ima i njih i onda me dočeka takav zaključak na kraju rečenice, hehe.

O kojim brojkama se tu radi… koliko ih ima?

Hvala na pitanju, ali tek smo nedavno otvorili tu mogućnost da se i influenceri mogu pridružiti tako da ih trenutno baš i nema, ali vjerujemo da će ta brojka vremenom rasti s porastom potražnje. Primarna tema Partyanera je glazba i event industrija tako da najviše imamo takvih profila. Naravno, postoji potreba i za uslugama influencera, jednostavno kod potražnje za takvim i sličnim uslugama jedno vuče drugo. U biti korisnik koji kreira svoj profil tipa “Usluge” može odabrati da je influencer, YouTuber, voditelj, podcaster i sl. kako bi ga drugi korisnici mogli pronaći upravo po tim filterima (bez da moraju znati tko se kako zove).

Recimo, jedan od influencera je Ratko Martinović, voditelj Podcast Inkubatora, a ovo je njegov Partyaner profil:


https://www.partyaner.com/hr/profile/ratkomartinovicsb/

1 Like