Nova usluga: Podizanje pratitelja instagram profila

Nakon dugo vremena nudim jednu veoma unikatnu uslugu za sve one koji žele podignuti svoj Instagram profil na novi nivo. Nudim uslugu povećanja broja stvarnih pratitelja uz dječje accounte. Ovo je izrazito kvalitetna usluga, a obuhvaća 70+ profila koji imaju glavni profil u opisu i opisu fotografija. Primjerice ukoliko kreirate glavni profil Ime Prezime, ja kreiram 70 profila ime prezime fan club tipa, gdje je u opisu vaš glavni profil ime prezime, te u opisu fotografija također. Minimum je 70 profila, a cijena po profilu je 7$ na mjesečnoj bazi. Usluga je ograničena i što prije se javite to ćete prije biti na redu.

Prije početka mjesec dana je zagrijavanje i u prvih mjesec dana nećete dostići znatno povećanje broja followera dok se profili ne naštimaju. Nakon toga, znalo je biti i preko 1500 followera na dan po profilu koji ima oko 70 dječjih profila. Podizanje profila jednog pjevača teklo je sa 2k+ folowera dnevno, što je 60k na mjesečnoj bazi sa 140 dječjih profila (računica od 60k followera za 980$)! :slight_smile:

Mogućnost popusta na plaćanje 3+ mjeseca unaprijed. Dječje profile u slučaju suradnje od +6 mjeseci i prekida dostavlljam sve vama.

Za one koji imaju budžeta ovo je top usluga, koja je trenutno jedna od najtraženijih u svijetu Internet marketinga. Naravno da sam ja uslugu opisao u ovoj temi i sada se netko pita no što onda prodajem? Znanje i iskustvo i testiranu uslugu prvo privatno. ukoliko se sami okušate u ovome naići ćete na puno problema, a uz to vrlo vjerojatno zapesti u problemima i nikada ne izvući maksimum. :slight_smile:

NAPOMENA: Postavljanje ove usluge oduzima mi puno vremena i briga oko iste. stoga ukoliko imam neke dogovorene suradnje moguće je čekanje ove usluge čak do nekoliko mjeseci :slight_smile:

Mene bi nešto takvo moglo zanimati. Molim Vašu ponudu.

Sve piše u temi, cijena i način suradnje. Ukoliko ste zainteresirani i budžet vam dozvoljava, slobodno se javite na PM! :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey