Vaši utisci? Ja sam već upoznat sa njim jer sam koristio Firefox Nightly (odnosno, firefox beta). Dosta je sličan Chromeu, brži je od starog. Meni je lično draži onaj stari jer sam navikao na njega.
PS. U naslovu sam stavio ‘Novi’ samo da bih zadovoljio 15 znakova -_-.
Meni ne paše aurora, više volim majonezu… (malo šale, ipak je ovo birtija )
Osobno, ovaj stari mi je najbolji, valjda jer sam već naviknut na njega znam sve di je šta. Ali promjena ne škodi, vidjet ćemo dali će biti na bolje ili na gore…
Prvo vidi da li je podržan na novom Firefoxu, potom ideš desno u meni, klik na customisation, mora biti među navedenim, pritisneš na njega i preneseš ga gdje želiš (pogledaj video iznad).
To nije privacy već security. Što se tiće securityja:
In the security section of Firefox's Preferences... menu there is a
build in option to check for Web Forgeries and Blocking reported attack
sites. These are based on lists that are publicly reported and are
updated every 30 minutes. More information on the public
http://code.google.com/p/google-safe-.../Protocolv2Spec
It is part of our mission to protect user privacy and security.
Ne volim takve promjene, ali istina da se mogu naviknut. Tako je bilo i s ovim forumom.
Ali za Title mi je jako bitno, i to zbog posla. Puno mi komplicira ako odmah ne vidim cijeli Title.
Godinama koristim Firefox, ali ako ne pronađem rješenje prebacit ću se na neki drugi browser, valjda neki prikazuje cijeli Title
EDIT: Vratio sam na Firefox 28 i to je to. Ne pada mi napamet koristiti 29
Razumijem zašto (postali smo staromodni ):). Gdje se nalazi ta opcija za full title? Mene također zanima da li će vršiti security update na 28. i dalje.