Nudim besplatne usluge

Pozdrav, ovako… ja se već par mjeseci bavim učenjem i istraživanjem o internet marketingu, SEO, keyword research, article writing, backlinkanje, social marketing itd itd. Ugl još sam daleko od pro ali kužim kako nać dobru ključnu riječ, napisat članak optimiziran za tražilice i takve stvari. Ako netko traži nekoga da mu pomogne u stvaranju web stranice na ovaj način ja bih to radila za džabe samo da malo bolje naučim sve te stvari, Još uvijek se ne usudim pokrenut sama svoju stranicu i makar to nije skupo ja nemam trenutno financija za to pa bi za početak radila na tuđoj web stranici. Ako nekome treba kakva pomoć molim na PM, samo da nije web stranica u nekoj neprimjerenoj niche-i. Eto :slight_smile:

Bok Monika,

kad vec nudis usluge za SEO optimizaciju i to potpuno besplatno i kao sto si napisala da nemas financija da pokrenes svoju vlastitu web stranicu ja cu ucinit nesto sto ce tebi puno pomoci :smile:

Ja ti poklanjam jednu .com domenu i “basic hosting paket” na godinu dana na mojim serverima i to potpuno besplatno bez ikakvih obveza. Ako si zainteresirana javi se koju bi domenu htjela tako da ti tada mogu registrirati domenu i setupirati hosting account.

PS: Za reganje domene potrebno je dostaviti osobne podatke (Ime, Prezime, Adresa) + Mail adresu.


Lijep pozdrav,
Sinisa

5 Likes

Bravo! Lijepa gesta koja početniku s voljom, ali bez sredstava sigurno puno znači.
Kada se nešto želi, a nedostaju znanje, opcije, mogućnosti, ili u ovom slučaju lova, tada svaka pomoć itekako znači i velika je do neba – naravno, za onoga tko ju zna cijeniti.
Meni je jednom prilikom uvaženi i cijenjeni član, a za mene veliki čovjek @creatifcode učinio veeeeeeeliku uslugu pa evo koristim temu da mu se ponovo od srca zahvalim.

2 Likes

Bravo, svaka cast, ovo je za pocetnika velika stvar !


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey