NUDIM: Facebook, Twitter, Youtube, Instagram (fanovi, lajkovi, pratitelji, ...)

Ako želite povećat broj lajkova, pregleda, pratitelja, dijeljanja i ostalog na navedenim servisima, možete me kontaktirat na pm za dogovor. Molim da navedete šta trebate i koliko toga nakon čega ću formirati ponudu.

U ponudi su:

  • Facebook: Likes (post like, photo like, fanpage likes, website likes) i Followers.
  • Twitter: Followers, Retweets i Favorites.
  • YouTube: Video likes, comments, views i Subscribers.
  • Instagram: Followers, Likes i Comments.

Napomena: Sve u ponudi je fake, ali može dobro doći kada na početku želite promovirat video, podići Facebook page, prikupit nešto pratitelja i slično. Cijene su pristupačne.

Molim bez offtopica, pametovanja i reklamiranja vlastitih (ili tuđih) usluga u ovoj temi, svaki neprikladan post ću prijavit i nadam se da će moderatori reagirat.

Kontakt pm.

cijena???

500, 1000, 2000 Facebook lajkova. Cijena?

Javio sam se na pm i još nisam dobio ponudu mozda je offline.

Svaka od navedenih usluga ima svoju cijenu, a s obzirom da ću cijene s vremena na vrijeme mijenjat, nisam ih napisao javno u temi. Pošalji koja konkretno te usluga zanima (na pm) pa ću ti konkretno i odgovorit.

Postoje lajkovi na post, lajkovi na sliku, fanpage lajkovi i website lajkovi što se Facebooka tiče. Svaka od tih ima svoju cijenu. Bilo bi dobro (ovo općenito pišem) da se konkretno postavljaju upiti kako bi ja mogao konkretno odgovoriti. Kroz 10 minuta ćeš dobiti u inbox cijenu za svaku od ovih usluga.

Odgovoreno maloprije. Bilo je sinoć dosta upita, a kako je već bilo kasno odgovore sam odgodio za dana. Svi su dobili odgovore, neki konkretno neki manje konkretno.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey