Nudim izradu custom web stranice za arcade igre

Bok svima,

nudim izradu web stranica za online flash igre po mjeri naručitelja. Stranice bi bile izgrađene u jednostavnom CMS-u vlastite izrade, koji je sa gledišta funkcionalnosti izgrađen po uzoru na ostale arcade skripte.

Sa tehničkog aspekta, CMS je pogonjen PHP-om bez upotrebe frameworka, koristeći MySQL kao bazu podataka. Rudimentaran je, ali obavlja svoju funkciju.

Frontend web stranice bio bi u potpunosti izgrađen po vašoj mjeri, sadržeći standardne elemente viđene i u drugim sustavima, kao što su: Naslovna stranica, stranice kategorija, statične stranice, thumbnailovi, umeci za oglase, SEO prilagođenja i sl.

Backend CMS-a sadrži funkcije koje se mogu pronaći i u svakom drugom takvom CMS-u, te je izgrađen prema vlastitom viđenju bez vašeg navođenja. Nije ništa posebno različitiji od već postojećih, niti je posebno vizualno atraktivan, ali ono što je - funkcionalan je.

Svjestan sam da ne mogu ponuditi ništa novo ni posebno različito od mnoštva arcade CMS-a na internetu, te bezbroju različitih templatea za iste, ali ono što vam mogu ponuditi je jedinstven izgled web stranice sa određenom tematikom i kreativnim dizajnom koji bi bio ili prepušten meni (preferirano), ili bi bio kreiran prema vašim detaljno specificiranim kreativnim dizajnom frontenda.

Teško mi je odrediti nekakvu generičnu cijenu kad je u pitanju izrada po narudžbi, ali minimalna cijena za koju bi krenuo u izradu bila bi okvirno 1000 Kn. Naravno, mogu napravit projekt i za manji iznos, ali onda izgled stranice ne bi ničime odudarao od ostalih sustava i templatea koje možete i besplatno preuzeti sa interneta, te samim time cijela izrada po narudžbi gubi smisao. Kao i sa cijenom, kada je u pitanju izrada po narudžbi teško je vremenski odrediti koliko bi trebalo proći od dobivenog zelenog svjetla za izradu stranice do trenutka kada primite gotov projekt, ali čisto okvirno-informativno možete računati 20-60 dana.

Ukratko, mogu vam biti od koristi u sljedećim slučajevima:

 • Trebate jedinstven frontend izgled, od logoa pa do footer linkova, koji će biti ekskluzivan za vašu web stranicu.
 • Imate viziju kako bi web stranica estetski trebala izgledati, ali ne znate tehnički prenijeti viziju u funkcionalno riješenje. Te takvo riješenje ne postoji već u obliku nekog templatea ili CMS-a.
 • Želite izradu web stranice prema određenoj tematici sa vašim minimalnim navođenjem, te želite prepustiti kreativno stvaralaštvo meni.
 • Želite neke manje zahtjevne (sa razvojnog aspekta) specifične funkcije koje se ne mogu pronaći u ostalim CMS-ovima.
 • Želite u potpunosti jedinstvenu arcade stranicu za čiju ste izradu spremni uložiti vremenski i novčano.
 • Želite web stranicu za neku usko specifičnu kategoriju igara koja će duhom i atmosferom odražavati tematiku igara.

Neću vam biti od koristi u slučajevima:

 • Da tražite nekakav dizajn koji već postoji u obliku templatea za razno razne CMS-eve.
  -> U tom slučaju će vam vjerojatno jeftinije biti kupiti postojeći CMS i/ili template, a i brže.

 • Želite neke radikalno drukčije funkcije koje odudaraju od onih fukcija koje se mogu naći na arcade stranicama.
  -> Moja primarna usluga je kreativan estetski razvoj prikaza web stranice posjetitelju, sa funkcijama koje se mogu pronaći na ostalim arcade stranicama, te razvoj novih funkcija mora biti u kontekstu arcade web stranica.

 • Želite template po narudžbi za neki od postojećih CMS-ova.
  -> Template za druge CMS-ove ne izrađujem.

 • Želite veći broj web stranica generičnog/prosječnog izgleda po cijeni jednog standardnog projekta.
  -> U tom slučaju vam je jeftinije koristiti postojeća rješenja koja vjerojatno možete naći i potpuno besplatna.

 • Želite da vam popunjavam sadržaj web stranice, dodajem igre, prevodim opise ili sl.
  -> Ne radim to.

 • Želite web stranicu za 70 kuna kao što je [ubaci naziv uber popularne stranice], i to najkasnije do kraja ovog vikenda, te da bude za 30 dana na prvom mjestu na googleu za riječ “igre”, zato jer “mali od susjeda” radi sve to isto i za 100 kuna, pa želite bolju cijenu.
  -> Nemojte me ni kontaktirati.

Da rezimiram, iako koristim vlastiti CMS, ono što nudim je zapravo jedinstveni izgled arcade web stranice, izradom oku ugodne grafike, te poboljšavanjem vizualne funkcionalnosti koristeći JavaScript i CSS3. Ono što smatram ključnim, je to da mogu učiniti da vaša stranica izgleda skladno i odiše duhom njene tematike, te da izgleda brandirano i prepoznatljivo, što smatram da drugi CMS-ovi i templatei ne mogu, samim time jer su ciljane generične tematike i namjenjeni za veću publiku, naspram moje usluge rješenja krojenog po mjeri.

Nemam nikakav portfolio, ali voljan sam reputabilnim članovima kao znak ozbiljnih namjera prezentirati izgled web stranice u grafičkom obliku - ukoliko žele da ja odradim sav kreativni rad (što bi preferirao), ili u funkcionalnom obliku - ukoliko su voljni sve detaljno specificirati za izradu istog. Kada dobijem zeleno svjetlo za izradu projekta, web stranicu izrađujem, postavljam na neki server i dajem potpuni uvid u nju, naručitelj daje feedback na potrebne korekcije sve do konačnog dovršetka stranice kada šaljem sve datoteke naručitelju te nakon toga primam novac - može i sa odgodom do cca 15-ak dana za prvi projekt, pošto trenutno nemam nikakvu reputaciju.

Prvenstveno radim samo sa reputabilnim članovima foruma, a za nove članove ili posjetitelje foruma koji nisu članovi, očekujem već pri prvom kontaktu preporuku od barem jednog reputabilnog člana foruma ili neki dobar dokaz da su ozbiljni klijenti i ne gube mi vrijeme. Na privatne poruke vezane uz interes za narudžbu stranice, a koje ne zadovoljavaju prethodno navedene uvjete - nemojte se ljutiti, ali ni ne odgovaram.
Izrađujem neobvezujuće detaljne grafičke nacrte web stranica za zainteresirane klijente i posvećujem svoje neplaćeno vrijeme pri istraživanju svih resursa pri upitu za izradu projekta, a to mogu pružiti jedino na način da racionalno raspolažem svojim dostupnim vremenom.

Inače o meni, student sam, viška vremena čak i imam, al’ viška novaca nemam. Ne namjeravam raditi stranice na masovnoj skali, te ne radim projekte paralelno već “jedan po jedan”, a arcade web stranice sam odlučio izrađivati jer vidim da imam najveći broj takvih potencijalnih klijenata, a i ono što je vrlo važno - najlakše mi ih je napraviti. Ako vas eventualno zanima, iskustva imam u izradi web stranica - u pitanju su Joomla i Wordpress, dok sam u izradi custom CMS-a za arcade stranice priznajem početnik, iako imam čvrsto osrednje znanje PHP-a, SQL-a, JS-a i CSS-a.

Za sve ostalo što vas zanima, a odnosi se specifično za vaš interes za izradu određenog projekta kojeg imate na umu, obratite mi se isključivo putem privatne poruke. Svu ostalu komunikaciju molim obavite u nastavku ove teme.

2 Likes

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey