Nudim izradu web stranica

Nudim usluge dizajna i izrade web stranica. PM za više detalja.

firma? obrt? R1? i sad bi mi trebali kaj?

Treba uvesti pravilo da kod ovakvih oglasa treba više detalja napisati

3 Likes

@m88 može info i reference na PM. ili još bolje upotpuni svoj oglas.

nudis ti i jos 90% korisnika ovog foruma …

Zapravo i postoje neka pravila kategorije Oglasi, ali ih se niko ne pridržava, a i što bi se pridržavali kad su moderatori utihnuli. Od kad nema tserega i trnca sve je to jako loše održavano, sad jedino nešto apazinjan povremeno počisti, vrlo rijetko chiefwolfinjo i sam vlasnik foruma ponekad prebaci neku temu u drugu kategoriju… Govorim za ono ono što je nama vidljivo.Inače, forum trenutno ima 3 administratora i 4 moderatora (upoznajte ih).

A bilo je velikih najava nakon promjene vlasnika. Od toga da će se sve nekako bolje posložit, ulagat od reklama u sve dijelove foruma, u sadržaj portala, pa do toga da će se sve dić na viši nivo. A dobili smo skriptu kojom niko nije pretjerano zadovoljan (baš suprotno), koja se ne nadograđuje, te hrpu klonova i nemoderiran forum.

1 Like

Da ali ja nudim besplatno navedene usluge ;). Ko voli nek izvoli nemate šta izgubit, sviđa vam se ono što dobijete, odlično. Ne sviđa vam se, no problem…bacite ga u trash na vašem kompu. A vi što vam degradiram struku me sad lijepo stavite na raspelo.

And here we go again.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey