Nudim pisanje članaka i prevođenje

Pozdrav svim članovima foruma i drugima koji ovo čitaju.

Javljam vam se kao student kemije, pri kraju treće godine studija, koji je zbog viška vremena, ali i ne baš idealne financijske situacije, odlučio ponuditi nešto čime se bavi uz studij (za svoje potrebe, ali i za potrebe drugih), a to je pisanje članaka i prevođenje sa engleskog na hrvatski (ili obrnuto).

Za sad sam većinom pisao o temama poput kemije, tehnologije, medicine, nutricionizma, astronomije, životinja, gljivarstva i sličnih. O nekim temama sam pisao za potrebe svojih ranijih projekata, dok sam o nekim pisao za potrebe raznih klijenata, od kojih su neki bili i sa ovog foruma. Naravno, otvoren sam i za bilo koju drugu temu, izvan onog što je ovdje navedeno.

Do primjera članaka raznih tema, na hrvatskom i engleskom, možete doći putem ovog linka.

Cijena po dogovoru, ovisno o broju riječi i količini članaka koju trebate. Pitanja i ponude možete mi poslati preko privatnih poruka ili se možete javiti putem maila: pisanje.clanaka(at)yahoo.com.

Veselim se budućoj suradnji s vama,
srdačan pozdrav.

Od postavljanja ovog oglasa, ostvaren je veći broj uspješnih suradnji, a sljedećih nekoliko tjedana imati ću još više vremena za pisanje, tako da se slobodno javite s povjerenjem. Čekaju vas kvalitetni i sa zadovoljstvom napisani članci.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey