[NUDIM] Posredovanje u kupovini, razmjeni i ostalom (beta)

Odlučio sam ponuditi vam i ovu uslugu na forumu s obzirom da me za takvu uslugu kontaktirao jedan član ovog foruma koji je kupovao nešto od drugog člana ovog foruma koji nema nikakvih reputacija na forumu, a s obzirom na to da sam ja pouzdan član s mnogo pozitivnih reputacija pa mi obje strane vjeruju.

Znači ako i vi kupujete (ili prodajete) neku uslugu, stranicu, domenu, fanpage ili bilo šta, a želite biti sigurni da ćete dobit kupljeni proizvod (ili biti isplaćeni za svoj rad ili sajt), možete me kontaktirati.

Uvjeti korištenja ove usluge:

  • Moja provizija je 1% od ukupnog iznosa (ili minimalno $5) po transakciji.

  • Transakciju odrađujem u “par klikova”, stoga sve dogovore oko načina uplate / isplate, dana transakcije i ostalih stvari rješavajte prije nego me kontaktirate kako ne bi trošili moje dragocjeno vrijeme. Ako ste pristali to radit preko mene onda nemojte odustajati nakon izmjene “milijun” poruka. Ili vjerujete ili ne vjerujete.

  • Fee u transakcijama je vaš trošak. U transakcijama možete računat na moj Žiro (HR), Paypal i Skrill račun, po potrebi aktiviram i neki drugi servis (Payoneer recimo). Svakako, preporučujem da u transakciji novac ne ide na moj račun, već da mi prodavač pošalje ono što prodaje, pa kad ja potvrdim da sam isto dobio, onda kupac isplaćuje prodavača, a ja proslijeđujem proizvod kupcu nakon što prodavač potvrdi primitak novca.

Prilično jednostavno i sigurno, a sve na zadovoljstvo svih koji sudjeluju. Ovo je beta verzija usluge jer ukoliko će biti previše komplikacija i problema (ako ću trošit previše energije, živaca i vremena), prestat ću nudit ovu uslugu. Također, uvjete korištenja ću s vremenom možda i nadopunjavat.

Sva pitanja mogu bit javna, kao što će biti i odgovori, ali molim moderatore da bilo kakvog trola u ovakvim temama ne bi smjeli tolerirat. Hvala i sretno nam!

4 Likes

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey