Nudim reklamno mjesto na sajtu sa 80.000 mjesecnih pregleda

Kao sto i naslov kaze izdajem reklamno mjesto na sajtu gdje posjeta varira izmedju 75.000-110.000 mjesecih posjetioca. Najveci broj posjeta je iz BiH zatim slijede Njemacka, Austrija, USA…

Radi se o sajtu http://sportprimus.ba/ na kojem ima jos nekih sitnica da se sredi i bice kompletan za koji dan, pa da krenem redom:

Reklamno mjesto u header-u, oznaceno bijelom bojom 728x90

Reklama ispod kategorije tenis i rukomet br.1 i 2

Treci dio, mozemo se dogovriti za duzinu reklame. Ispod kategorije Auto-moto

Evo sad posjeta za januar i februar.


U februaru se radio prenos na drugi server pa nije nista radjeno na sajtu i malo posjeta opala tih par dana.

Takodjer se mozemo i dogovoriti za neke druge pozicije za reklamu. Molim da se zainteresovani jave sa konkretnom ponudom. Na ovom linku http://sportprimus.ba/17185/ je kolega napisao malo o reklamiranju, ali ne moraju biti striktno ove cijene, javite se sa ponudom

1 Like

Evo postavljam novi izgled reklamnog prostora i nove povoljnije cijene.
http://sportprimus.ba/ponuda-bannera/

Sajt trenutno biljezi svoj najveci uspjeh sto se tice posjete i pregleda stranice. Ima slika na linku. Mislim da su cijene i vise nego zadovoljavajuce :smiley: prva tri klijenta dobijaju jos dodatnih 15 dana.

Bas nikom da ne treba mjesto za reklamu? :smiley: :smiley: :smiley:

To posjete sve sa facebooka? bounce rate ti je jako visok

Realno ne znam ni koliko se tebi isplati. Radije stavi neki adsense ili matched content možda ti smanji bounce

U martu se bounce rate dosta popravio, otvaranje stranica se uduplao… ostaje samo jos da povecamo zadrzavanje korisnika na sajtu. Momci koji su radili prije nisu imali nikakvog iskustva sa sajtovima, samo su objavljivali tekstove i to je to. Nisam ni ja neki strucnjak, ali se napredak vidi.

Posjeta je 90% sa fb, a ostalih 10% sa klix foruma i drugih portala. Bio je samo adsense na home page i zaradjivali su oko 60-tak eura mjesecno, ja sam sad ubacio i reklame u tekstove, ali su se troskovi sajta povecali tako da moramo iznajmljivati reklamni prostor da bi pokrili troskove.

I jedno pitanje za strucnije, gdje reklamirati sportski portal? ostali portali nece da nas reklamiraju jer smo konkurencija. Imamo posjetu sa fb, sad nam treba i direktne posjete. Da li bi najbolje bilo za takvo nesto bilbordi i reklame po gradu? momci su bas dobri novinari i neke vijesti prvi objave pa bi to trebalo iskoristiti.

jel može razmjena bannera

Evo sad se statistika znacajno popravila u martu. Moze se reci da portal postaje ozbiljan i da cu u aprilu biti jos veca posjeta i dosta bolje brojke. Ako je neko zainteresovan moze reklama na bilo kojem mjestu za 15 eura mjesec dana. Takodje ako treba detaljnija statistika javite se na pp.


Dakle rijec je o sajtu http://sportprimus.ba/

A ovaj clanak sto avaz.ba prenosi od vas jesuli oni vas pitali prvo ili tu se ne moze nista uraditi, kako to ide
http://www.avaz.ba/clanak/193666/odlicna-statistika-dijamant-je-uvijek-davao-golove-protiv-belgije

Kakve to veze ima s banerima ? Ovo je bio sponzorisani clanak.

Aha vi ste njima platili da postave na avaz.ba Koliko se to isplati?

gadafi može razmjena bannera

Koji je sajt u pitanju ? moze na pp