[NUDIM] Scraping and/or Automation + API

Bok svima,

nudim scraping i/ili automatizaciju taskova (online / offline) u Pythonu, Javi ili Kotlinu. GitHub sa projektima i vise info PM.

Pozdrav,
da li radis sa stranim webshopovima? Koje su cijene za cca 10k proizvoda update 3 puta tjedno s jednog izvora?

Pozdrav poslao sam Vam PM :blush:

BUMP! :grimacing:

za scrapere, nudim da se pokrecu i sa moga servera, without additional cost :smiley:

Da li bi se mogao napraviti neka skripta koja bi scrapovala npr sve margine i kvote za odredjen market na nekoliko razlicitih kladionica pa onda na osnovu toga napravila tabelu? Mozda je bolje da pitam, mozes li ti to uraditi i koliko bi kostalo :smiley:

1 Like

Poslat cu Vam pm :stuck_out_tongue: (20)

Pokušavaš napraviti automatsku usporedbu kvota između kladionica i tražiti pozitivnu razliku koja bi ti donijela dobit u slučaju i pobjede i poraza? :money_mouth_face:

1 Like

Nije do kvota koliko je do margina. Malo trziste, razlike medju kladionicama velike- bukvalno za sve sto se objavi danas mozes naci 5-10% vecu/manji marginu negdje drugo (na samo 4 kladionice… na vise bi razlika bila i veca).

Sto se tice sigurne dobiti u slucaju pobjede/poraza, to je nesto drugo. Ljudi to zovu sure bet, rijetko se dogadja, ali pocenat bude malan. Ne bude svaki dan onih po 10% sigurne zarade, a na kraju krajeva i da bi dobio to moras imati naloge na pun ■■■■■ kladionica… Al uglavnom, ne treba meni to :smiley: Imaju oni rebel betting il kako se zovu, oni to rade

1 Like

Evo do malo prije nisam znao sta je to margina :rofl: , not into gambling. Kada ste me pitali jel mogu marginu scrapati, mislio sam kao margina u tablicama :neutral_face:

hahahahaha margina je samo ona brojka :smiley: a kvotu pretpostavljam da znas sta je (znaci mislim da tu kod scrapovanja nema neke razlike :smiley: )

my bad hehe, nisam znao :rofl:

BUMP! :stuck_out_tongue: (20 karaktera)


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey