Nudim sponzorisanje na Instagram profilu

Lijep pozdrav svima!

Kao što sam naslov kaže, nudim sponzorisanje vaših artikala, instagram profila (od privatnih do poslovnih) na najvećem sportskom profilu na Balkanu.

O INSTAGRAM PROFILU :point_down:

Sam instagram profil je napravljen u augustu 2016. godine te sada trenutno broji 118.000 pratitelja sa područja Balkana te zauzima prvo mjesto po broju pratitelja i aktivnosti u odnosu na ostale balkanske sportske profile.
Profil je vezan za sport i samim tim procenat muškaraca i žena je 75:25.
Raspon godina na profilu je:
18 do 24 godine = 42.2%
25 do 34 godine = 30.9%

Najpopularnije lokacije na profilu su:
Srbija = 48.5%
Bosna i Hercegovina = 25.6%
Hrvatska = 12%

Story na profilu vidi od 35 do 50 hiljada ljudi.
Doseg objave na profilu vidi od 30 do 80 hiljada ljudi ( sve zavisi od reklame )

Također svaki mjesec se na istom profilu održavaju PRAVE nagradne igre gdje se plati učešće u istoj gdje dobijete garantovan broj followera (nekada to bude i više ali garantovan broj sigurno dolazi), te od tih uplata se kupuje poklon (svaki mjesec je drugi poklon u pitanju te su i cijene učešća drugačije ali se i broj garantovanih followera povećava/smanjuje u odnosu na vrijednost poklona).

Ukoliko ste zainteresovani za reklamiranje vašeg artikla/instagram profila ili ste zainteresirani za učestvovanje u giveawayevima kako biste dobili pratitelje, zamolio bih Vas da mi se javite u DM za više informacija i mogućeg dogovora.

HVALA!

Pozdrav Aldine, da li može više informacija u PP
-Cijena reklame
-Link profila
-Da li postoji mogućnost kupovine profila ?

takodze i meni posalji

također sam zainteresovan za više detalja o profilu i cijenama.

Samo da obavestim sve clanove foruma, da sam sa ovim likom tj. Aldinom, jos prije par meseca imao loso iskustvo sa njim… Inace bilo je u pitanju, trazio je stari FB nalog a za uzvrat nudio je reklamu na IG stranicu, ja sam mu dao FB nalog(ne secam se bas da li je uzeo taj nalog ili pa sam ga zastitio) , i nisam dobio reklamu, cak me je blokirao, zatim sam ga kontaktirao preko druge stranice, i tu me je blokirao… Ako nisam obrisao poruke, poslaću ss ovde

1 Like

This topic was automatically closed 365 days after the last reply. New replies are no longer allowed.