Nudim usluge podizanja Instagram followera

Veliki pozdrav svima prije svega!

Moje ime je Aldin i bavim se internet marketingom duži niz godina, te samim tim vodim niz velikih i uspješnih Instagram profila od kojih zarađujem hvala Bogu par godina.

Samim time što se ovim bavim dugo, mnogo sam naučio vezano za instagram marketing i promocije, tako da svakome ko je od vas zainteresovan želim da predstavim jedan vid “promocije”.

Naime, osim toga što držim Instagram profile, bavim se i organizovanjem nagradnih igara.
Znam da svi odmah mislite da su to neke prevare, ali zaista nisu i u to se i sami možete uvjeriti ukoliko želite porukom u “DM”.

Dakle, bavim se time da uđem u kontakt sa poznatim javnim ličnostima, dogovorim se za cijenu promocije sa njihove strane moje nagradne igre, odlučim šta ću poklanjati i onda idem u potragu za sponzorima. Od svake javne ličnosti otprilike znam koliku brojku followera mogu da dovedu pozivanjem na učestvovanje u samoj nagradnoj igri, tako da pripremim poruku i tražim sponzore koji će platiti određen novac za učestvovanje u nagradnoj igri (da budu u koracima da ih se zaprati kako bi učesnici učestvovali u nagradnoj igri). Nakon što se prikupe sva sredstva, određen dio ide promotoru odnosno javnoj ličnosti, određen dio za nagrade koje se poklanjaju ljudima, a određen dio meni kao organizatoru.

Ono što ja nudim vama je poruka koja je drugačija svakog mjeseca (ovisnosti od javne ličnosti i broja garantovanih followera koji su naravno balkanski i aktivni) u kojoj piše koliki je garantovani broj followera koji ćete dobiti do kraja nagradne igre za koliku cifru novca te naravno koja javna ličnost promoviše istu nagradnu igru. Ukoliko vam odgovara, idemo u posao i bit ćete u koracima da vas se zaprati, ukoliko ne odgovara, možete sačekati neku narednu pristupačniju ili čak još veću nagradnu igru.

Ukoliko ste otprilike barem malo zainteresovani, javite mi se u DM kako bih vam poslao jednu od takvih poruka za giveaway koji se sprema za 30.8, te također ukoliko vas još nešto zanima postavite pitanje a ja ću se potruditi da vam odgovorim u najkraćem mogučem roku.

Za sve vas koji mislite da blatite, zamolio bih vas da ne trošite ni svoje a ni moje vrijeme, oni koji se razumiju u društvene mreže i trenutne trendove dovođenja followera će znati o čemu pričam.

Veliki pozdrav svima i nadam se da vam nije bilo mrsko pročitati ovoliko veliki tekst ali sam se potrudio maksimalno da vam objasnim o čemu se radi.