Nudim usluge vođenja društvenih mreža

image

Što ja nudim? :mag:

Nudim usluge kompletnog vođenja društvenih mreža što podrazumijeva stvaranje i objavu sadržaja, te interakciju s fanovima i prosljeđivanje važnih upita na Vaš email ili broj telefona.

Osim toga ovisno o dogovoru mogu postavljati i Facebook i Instagram oglase prema vašem budžetu.

Zbog čega su društvene mreže važne? :thinking::busts_in_silhouette:

Samo neke od prednosti koje donose profili poslovanja na društvenim mrežama su dvosmjerna komunikacija (preko koje možete saznati želje vaših kupaca/korisnika), brza povratna informacija, povećanje prepoznatljivosti brenda ili proizvoda i postizanje većeg autoriteta na internetu (od povećanja broja posjetitelja na web stranici, do boljeg rangiranja na tražilicama).

Marketing na društvenim mrežama znatno je jeftiniji od drugih oblika marketinga (televizije, radija ili novina), jer omogućuje točno ciljanje publike koja dijeli jednake interese kao i vaša kompanija.

Ali, ja to mogu sam?! :muscle:

Naravno da možete, no koliko kvalitetno? Osim toga vođenje društvenih mreža zahtjeva i planiranje i objavu kvalitetnog sadržaja koji će potaknuti korisnike na interakciju. Ukoliko želite profesionu uslugu i uštedu vremena, angažirati ćete mene.

Tko sam ja? :mag:

S manje od 18. godina zalutao u svijet internet marketinga i općenito raznih internet poslova. Trenutno imam 23. godine, te se najviše bavim vođenjem društvenih mreža i pisanjem SEO optimiziranih članaka za web stranice.

Osnivač sam We Create obrta koji je specijaliziran za internet i marketing na društvenim mrežama. Možete me kontaktirati na email:ivo@wecreate.hr

Više o meni možete pogledati na: http://ivolipovsek.net/o-meni/

Zašto angažirati mene, a ne neku agenciju? :thinking:

Glavni razlog je cijena. Dok agencije ove usluge naplaćuju višestruko, ja se držim realnih okvira i posao obavljam sam veoma odgovorno.

Koja je cijena usluga? :dollar:

Cijena za vođenje jednog profila (Facebook, Instagram ili LinkedIn) je 750kn/mj.

Cijena za sva 3 profila je 1800 kn/mj.

:question: FAQ :question:

Za sva pitanja, nejasnoće ili refference možete mi se javiti u inbox ili na email: ivo@wecreate.hr

Hvala na čitanju i ugodan dan! :sunny:

4 Likes

BUMP! I dalje aktivno! :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey