Nudim uslugu - web development / programska rješenja

Pozdrav,

s programiranjem sam počeo 2008-e, iz čiste strasti koja još dan danas nije isčezla, nego je možda još i veća.

U tom periodu je odrađeno dosta projekata, što vlastitih, što za klijente …mada se još nikada nisam aktivno oglašavao. Sve što je od projekata uletilo došlo bi ili preko poznanstva ili onako slučajno preko nekih forumskih tema.

Pa eto, došao je i taj dan da ponudim svoju uslugu, da vidimo kako tržište diše. :slight_smile:
https://metatron.technoangels.hr

Za sva pitanja i prijedloge sam otvoren.
Pozz.

3 Likeova

Site ti izgleda vrlo dobro jedino sam primjetio ovo:

image

Ne znam zašto ali u naslovima su ti dijakritički znakovi u drugom fontu od ostatka teksta.

I znam da Ameri imaju tu foru da im je svako prvo slovo u riječi veliko ali mi na hrvatskom to nekako strši i ne izgleda cool kao u engleskom :wink:

Kod tebe je još i dobro

…primjetio sam da se to desi na mobitelu, riješit ću to.

Meni je sve super, ali malo copywritting bi uljepšao, pogotovo prvi ovaj dio mi je baš previše teksta. Nekako bi to uljepšao i skratio, a dodao možda i ovako neki na kraju jak statement.

Puno sreće u pronalasku novih klijenata!

1 Like

Jedva tri rečenice previše teksta? :smiley:

E i kad već kritiziram… Logo mi je malo… onako.
Mršav, neupadljiv, sramežljiv, … U odnosu na ostalo.

Hehe, na logo sam i potrošio svega par minuta :slight_smile: …ali meni se zapravo baš jako dopalo kako je ispalo. Pogotovo ako sagledam omjer uloženog/dobivenog. (Pogotovo što sam osobno pod uvjerenjom, da takve stvari uopće nisu presudne, a ovaj logo poprilično dobro ispunjava karakteristike onoga što logo mora biti. Hoću time reći da često vidim logo koji je vizualno jako dopadljiv, ali ne ispunjava karakteristike koje logo treba ispunjavati)

Doduše i na cijeli site sam utrošio jako malo vremena. Kako moja specijalnost i nije baš postavljanje jednostavnih sajtova …nego kao što se i predstavljam, više sam baziran na izradu sustava.

…tako sam ovdje išao pristupom “Uzmi template → uredi ga” i jako sam zadovoljan kako to na kraju izgleda i jednostavnošću koliko se brzo može tako site napraviti. Znači postavio sam ovaj site ispod 10 minuta, ako nećemo računati osmišljavanje tekstova i potraga za ikonama koje sam onda postavio na site.

Pa i mene je ovaj veliki title malo zbunio. Mislim, nema u njemu puno teksta, ali jednostavno uzme puno prostora.
Mada mi je na kraju vizualno to čak i ok kako izgleda.

No i ovo tvoje mi nije loše da tamo piše “Sve na jedan klik”, samo onda glavna informacija nije na glavnom mjestu.

No razmislit ću još o tome. :slight_smile:

Hvala.

Ovo sa fontom, dijakritički znakovi, pogledaj da li ti i koji font ima hrvatska slova. Koliko vidim ovaj Volkhov nema hrvatske znakove. Imaš filter na google fonts, Latin Extended, ti fontovi imaju čćžšđ.

1 Like

U nastavku na moj zadnji odgovor … sad baš gledam logo na mobitelu i tamo mi iz nekog razloga izgleda dosta lošije nego na desktop verziji. Heh.

Pa me čisto zanima jel se tvoj komentar odnosio na mobile ili desktop?

Iako je logo image i trebao bi biti isti … zbog same veličine valjda, baš dosta različit dojam ostavlja na mobu, gdje ni meni zapravo ne izgleda dobro…

Gledao sam na desktopu…

Premala su i pretanka slova u odnosu na hero-title po mom mišljenju.

Na mobu čak izgleda bolje jer je razlika u veličini manja a i istaknutiji je logo na onoj transparentnoj pozadini.

Možda da ga istakneš sa nekom pozadinom ili da je on inverzan (bijela slova) na nekom manjem blobu kao onaj smećkasto žute boje na desnoj strani. Možda bi to popravilo.

Ovako mi nekako uopće nije pao u oči kad sam prvo gledao web. Skužio sam tvoj logo tek kad ga je d1namic stavio na screenshotu. A pretpostavljam da bi volio izgraditi neki brand pa je bitno ga vizualno malo istaknuti.

Just my 2 cents…

Hehe, onda baš imamo oposite doživljaj.

Dobro izgleda stranica. Sretno