Nudim vođenje Facebook stranica

Nudim vođenje Facebook i Twitter stranica.

Ukoliko nemate svoju Facebook stranicu tad je izrađujemo i uređujemo prema profilu Vašeg poduzeća, ubacujemo sve podatke, logo, adrese, kontakte te sve ostale potrebne informacije.

Svakodnevno, tijekom razdoblja od ponedjeljka do petka, na Vašu stranicu objavljujemo postove (Vaše ponude, događaje, popuste, slike, citate, razne ostale sadržaje) te komuniciramo s korisnicima nudeći podršku i odgovore na komentare.

Za Facebook je najvažnija stalna aktivnost pa sukladno tome, bitno je objavljivati dovoljno sadržaja dnevno,a postovi koje objavljujemo su zanimljivi, svježi i privlačni te se odlikuju pismenošću i gramatičkom ispravnošću.

Mi predstavljamo tim mladih i energičnih ljudi koji je iskusan u izradi komunikacijskih strategija, web te Facebook i Twitter stranica, a ovim putem nudimo izuzetno povoljne cijene i kvalitetnu uslugu.

Pozivamo Vas da nam se javite kako bismo se dogovorili oko detaljnijeg pristupa u vođenju Vaše Facebook stranice ili ako su Vam potrebne dodatne informacije o uslugama koje nudimo.

:slight_smile:

Više na: ivona@mesion.org

Pozdrav!

Primamo ih još 5.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey