[NUDIM]Web developer

Pozdrav,
Imam 23 godine i bavim se web developmentom od osnovne škole učeći HTML, PHP, MySQL, CSS, Javascript, jQuery, ajax. Kao web developer, programer radim vec 7 godina, od toga tri godine kao freelancer. Dosada sam usavršio svoje znanje, ali želim ga usavršiti još bolje te stoga radim web stranice po vašem izboru i vašim željama u što kraćem roku.

Radim web stranice bazirane na Wordpress-u sa jedinstvenom temom izrađena po vašim željama. Evo i nekih mojih projekata:
http://www.intersoft.hr
http://www.mirnomore.hr


http://www.nk-rudar.hr

Moja misija je napraviti što bolju web stranicu za vas i vaše klijente, a također i za mene.

Usluga:
-izrada web stranice
-izrada web dizajna
-seo optimiziranje stranice
-izrada logotipa
-izrada reklamnih letaka
-uređivanje i održavanje web stranica

Kontaktirati me možete putem pp-a.

Iskrena moja preporuka je da radis samo kao front end developer, jer dizajn ti ne ide od ruke po ovome sto si nam poslao.

Slažem se sa vama :slight_smile:

Nema ti srece u web developmentu samom po sebi. Vidim radis samo na WP … to je danas totalno out. Klijenti cu sve zahtjevniji, bolje uci raditi od 0 sve custom, steci ces vise znanja i iskustva. Maloj firmici ili privatnoj osobi mozes uvaliti WP i nitko nece pitati … no kada ti dodje firma s malo vise para, zahtjeva i sl. na WP ce se nasmijati. Kao sto sam i naveo nema para ni srece samo u web developmentu (do 2008-9 je bilo … ali trziste se malo promjenilo) … bolje uci C#, VB.NET ili javu … tu su ozbiljnije pare.

Zna li neko sta je sa ovim deckom ? Obecao mi je uslugu, krenuli smo sve lepo i samo je izceznuo ne znam zasto, nece da odgovori niti na mail niti na forumu niti na skajp. Ako ima neko nekih informacija neka javi, ili neki kontakt gde stvarno mogu da ga dobijem

Eto pa sada uspostavljaš suradnju sa nekim bez mob kontakta :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey