O2 hosting

[quote=“sime_zd”]Ja vas ljudi ne razumijem. Domaći hosteri mogu poslužiti jedino za manje sajtove kao što su apartmani, neke info stranice sa par pagea koji imaju max do 1000 posjeta dnevno… Za sajt koji sakuplja posjete nikako!

Imaš kod godaddya i hostgatora host za 5$ i miran si makar imao 20 000 posjeta na dan.[/quote]

Kako misliš da domeću hosteri nemogu poslužit za stranice koje skupljaju posjete? Pa u HR imaš kvalitetnih web hosting providera ali ćeš svakako tu kvalitetu platit najmanje duplo više nego u stranim zemljama

[quote=“tsereg”]Mislim da smo već milijun puta rekli, a ja koristim svaku priliku da to istaknem: domene uvijek zakupite preko neovisnih registara, gdje imate potpunu kontrolu nad njom.

Domena je identitet, sve ostalo je imovina. Imovina se može ponovo stvoriti, ali identitet teško.[/quote]

U potpunosti potpisujem ovo!!! Strašno je pomišljat šta vam se sve može desit sa domenom ako vi nemate kontrolu.

Kad sam se raspitivao u vezi kupnje paketa u roku od 30min bi odgovorili…sad kad imam kod njih O2basic paket cekam vec par dana da odgovore na mail, zovem :telefon: po ko zna koji put ne javljaju se!

Dajete ljudi javite se ili odgovorite na mail!!!

ljudi probajte otic na o2hosting.com
njima je istekla domena za njihovu stranicu? ne javljaju se na pozive, mail im hvala Bogu nemozes poslat jer je istekla domena, jel zna netko njihovu adresu u Zg?

Eto ti jeftinog amaterskog hostera, pokrao ljude i pobijegao.

Ja sam odustao od njih jer kad sam išao zakupiti paket stranica im je bila puna bugova. Reko nebu išlo :nono:

unazad par godina niti jedan problem sa njima. nisam čak primjetio da im stranica nije radila. dakle netko priča idiotarije

Inače ove godine im je trebalo 2 dana da obnove domenu vlastitu :slight_smile: 2 dana je umjesto ljepe naslovnice bio godaddy parked page.

Ja već nekoliko godina koristim O2 hosting, u početku sam bio dosta skeptičan, ali imao sam nekoliko napada na stranice i pomogli su mi svaki puta, tako da sam promijenio mišljenje o njima - na bolje.
Obzirom na cijenu od 100 Kn godišnje za 1 GB prostora bez ograničenja prometa, preporučujem. Ako tko zna za bolje za te pare nek javi!

[quote=“marin1602”]Ja već nekoliko godina koristim O2 hosting, u početku sam bio dosta skeptičan, ali imao sam nekoliko napada na stranice i pomogli su mi svaki puta, tako da sam promijenio mišljenje o njima - na bolje.
Obzirom na cijenu od 100 Kn godišnje za 1 GB prostora bez ograničenja prometa, preporučujem. Ako tko zna za bolje za te pare nek javi![/quote]

koliko si dobio para da ovo napišeš? :smiley: :smiley:

Ja sam ih koristio godinu dana i ajmo rec misljenje je neutralno. Sa supportom nisam imao problema ali par puta je puknuo host. Za neke manje sajtove su ok.

Zašto uopće otvarate teme ako ne želite čuti različita mišljenja? Onda predlažem da otvorite temu “ajmo pljuvat po …” pa će samo istomišljenici postat. Stvarno u ovoj državi svi žele samo crnu kroniku i blaćenje. Ako je moje iskustvo takvo, onda je takvo. Možda nemam bolje iskustvo, ali nakon Iskona i njihovog “deranja” svaki mjesec, za mene je ovo preporod. Naravno da ima trenutaka kad stvari zapnu, ali ima i drugdje. Meni je bitan način na koji se takve situacije rješavaju.
I ne, nitko me nije platio da ovo napišem. No, čovjek obično sudi po sebi…

Ja sam jedno vrijeme imao hosting kod njih i mogu reci da su decki sve profesionalno odradjivali… Uvijek cete naletiti na nekakve probleme sa webhostingom nebitno dali su ti problem ucinjeni od strane korisnika ili su problemi do onih koji vam pruzaju webhosting usluge…O2 je primjer da se za povoljan novac moze dobiti dobar hosting sa dobrom uslugom ulozeno-dobiveno.

I ja sam bio kod onih sto su svoje usluge naplacivali i puno vise nego sto naplacuje O2 i sta mislite da je sve funkcioniralo kako treba…?!

Nznm moja iskustva su dobra i pozitivna, to moje misljenje… :wink:

Imam kod njih nekoliko paketa no u zadnje vrijeme nisam zadovoljan.

Do prelaska na njemacki datacentar je bilo sve super, i bez ikakvih zamjerki… no od kako su u mislim 2 mj presli na njemacki data centar sam jako nezadovoljan i mislim da nebumo vise suradjivali…

prije svega neki odgovori na moje uspite ili ne dođu ili budu jako drski, a problem sa virusom je postao nemoguc… dva projekta su mi pala jer nezele priznati da im je server u klincu i da je pun virusa i malo malo ocistim stranice on se opet pojavi… a na moje upite tvrde da nema nista… a to sto svim mojim posjetiteljima iskace svako malo nije bitno… jednu stranicu mi je privremeno i google maknio zbog opasnosti :S

a da im neide pokazuje i cinjenica da su skroz akcije 50%

tako da sam trenutno u potrazi za nekih 5 gb hosta s nemjerenim prometom da mogu svojih 10tak domena prebaciti jer ovako dalje neide :frowning:

[quote=“Vedran031”]Imam kod njih nekoliko paketa no u zadnje vrijeme nisam zadovoljan.

Do prelaska na njemacki datacentar je bilo sve super, i bez ikakvih zamjerki… no od kako su u mislim 2 mj presli na njemacki data centar sam jako nezadovoljan i mislim da nebumo vise suradjivali…

prije svega neki odgovori na moje uspite ili ne dođu ili budu jako drski, a problem sa virusom je postao nemoguc… dva projekta su mi pala jer nezele priznati da im je server u klincu i da je pun virusa i malo malo ocistim stranice on se opet pojavi… a na moje upite tvrde da nema nista… a to sto svim mojim posjetiteljima iskace svako malo nije bitno… jednu stranicu mi je privremeno i google maknio zbog opasnosti :S

a da im neide pokazuje i cinjenica da su skroz akcije 50%

tako da sam trenutno u potrazi za nekih 5 gb hosta s nemjerenim prometom da mogu svojih 10tak domena prebaciti jer ovako dalje neide :([/quote]

sa resellera priječi na un-managed server je problem i razlog zašto sada ne znaju riješavati probleme. Barem moje razmišljanje jer sam ih pratio jer pokrećem tvrtku za web dizajn i treba mi hostinng i pratio sam ovu temu i prije nego što sam bio registriran na forum i vidjeti ćeš ako odeš na prvu stranicu teme, da su imali reseller kod neke američke firme i sada su prešli na server o kojem se moraju sami brinuti i tako nastaju problemi koje ne znaju riješiti.

Za tu cijenu, nisu cak ni prelosi. Ne hostam nista mission-critical kod njih ali zadovoljan sam sa uslugom sve u svemu

opet mail od njih, nekakva nadogradnja u 9 mj… sve se bojim da cu do tada i ovaj mali dio sto imam na njihovim serverima prebaciti dalje!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja