Obuća za dropshipping - saradnja

Pozdrav, imam dobar izbor patika nike i adidas i jos par nekih brendova, idealnih za dropshipping na Balkanu. Ja trenutno radim i saljem na prostor citave BiH, ali za ostale zemlje nemam nacin. Ukoliko neko zeli da uspostavimo saradnju neka pise. Mislim da bi se mogao napraviti dobar posao uz dobar marketing na drustvenim mrezama i oglas portalima.

Link na kojem mozete vidjeti moje proizvode: https://www.olx.ba/profil/Armmann1

Cijene su dobre, možda i predobre :smiley:

Ako nađeš način za slanje u Hrvatsku po istoj cijeni ili uz prihvatljiv shipping cost, i još uz plaćanje pouzećem, javi :slight_smile:

Ja sam nedavno primio iz Splita paket postom i ne sjecam se koliko sam tacno platio postarinu ali nije bila visoka, tako da je vjerovatno postansko slanje najjeftinija opcija, a nisam ni cekao dugo.

Jel imas firmu? Saljes racun ?

Da, nije problem za racun.

I garantujes da su original patike?

Gdje je napisao da su original :smile:

1 Like

Pa nekako mi to dodje logicno ako trazi partnere javno, plus ide preko firme. Jos nisam video da diler trazi “rasturace” javno, pa tako nekako mislim da je logicno :slight_smile: Jer ako nisu original, onda je ovo javni poziv da se neko rizikuje robiju i bavi se kriminalom.

Pos’o je dobar
A para laka
Burazera je munt’o
Šefket Ramadani

3 Likes

Po izradi vidiš da nisu original :wink:

Nisam ni zagledao pravo da ti kazem, jer cim sam video cene jasno mi je koja je prica. Postavio sam ova pitanja zbog drugih vise, da se ne zaleti neko pa da bude posle kuku lele gde ja.

3 Likes

Pričekat ćemo autora teme, da vidimo šta on kaže, možda griješim :smile:

1 Like

Pa na prvu nebi rekao da su kopija. Ali ako jesu, bolje da ne saljes preko hr granice…

Ha ha, :smile: uvijek svježe šale. :+1: :o:

1 Like

Usporedba najskupljih patika s njegovog profila, Nike Air Max Plus TN, sa originalnim patikama (slika preuzeta sa nike. com)

1 Like

ma nema teorije da po ovoj cijeni može prodat original nemojte zezat hahah kad bi svi vi koji niste iz BiH znali šta se sve prodaje na porebricama/arizoni jasno bi vam bilo hahaha

kontejnere naručuju direkt iz kine, do prije par godina je bila javna tajna da se plaća 3.000 KM u brčkom da se kombi ne pregleda a 5.000 KM da se kamion ne pregleda na granici … sve je bilo uvezano sa vrhom uprave za indirektno oporezivanje i sa tri najveće nacionalne stranke u bih (kada su pare u pitanju svi su braća, nema stranačke pripadnosti … čitaj kemal čaušević, srebrenik, tuzla, tekstil) … kakvo je sad stanje ne znam ali ne vjerujem da je puno bolje :smiley:

carinici u BiH zidaju kuće i vikendice ko vile, djeca im troše na skupe flaše u diskotekama, šta mislite od plate?

2 Likes

U zemlji porijekla ih ne možeš naći po ovoj cijeni :smiley:

3 Likes

Ali možeš u Bosni na Koridoru :smiley:

3 Likes
5 Likes

zanimaju me kakve ce kazne biti tj risk/reward ratio. Isplati li se na koncu to

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey