Oće li ko kupit 0.02151 bitkoina?

Oće li ko od starijih članova da kupi bitkoine u zamjenu za dolare na payoneer?

Ako prihvatas paypal ja sam za…

već sam imao par upita za pejpal, ali ne odgovara mi pejpal samo payoneer ili keš (banja luka, a može i beograd)

1 Like

Povećan iznos bitkoina koji prodajem.

Može umjesto 844 dolara 820 isplata na payoneer

Drz te bitkoine i ne prodaji. Sta ti fali da imas i koji bitkoin.
Ja bih sad kupila da mi ne trebaju dolari za pisce.

1 Like

Zbunjuju me bitkoini. Ne znam ni šta su i čemu ih imat. Mislim znam bolje od mojih staraca ali ih opet ne kontam. Eo tek prije neki dan instalirah wallet i ima na ovom exodus walletu i kladionica ugrađena tako da vjerujem da ako dovoljno dugo budem imao sredstva za klađenje na dva klika od uplate da će se ta uplata eventualno i desit. Tu je i neka njihova burza ili trgovina svim koinima. Tako da vjerujem da ću čim ne malo neka jača dosada + nervoza pukne sve stuć na gluposti.

A i volim da isključim određene oblasti iz mog interesovanja. Nekad sam se malo zanimao bitkoinom ali zadnjih par godina me uopšte ne interesuje i ne bi bilo loše da tako i ostane. Ovako ću ako ništa bar svako malo gledat cijenu bitkoina pa onda sa tim počet i za druge koine se interesovat, pa onda ću dio bitkoina pretočit u neki žnj koin pa ću se tim zanimat i eventualno izgubit 2-3 godine života. Zato prodajem

Ako nekom od starijih clanova odgovara da im ja prosledim PayPal a da neko prosledi Anji Payoneer ja bih odmah kupio, nemam Payo. Lp.

Ta suma ti je taman da ne moras svako malo gledati jel gore il dole, a opet imati ga. Ja mislim da je neodgovorno da nemas niti jedan Satoshi. Nemoj zaebavat, drz to tamo (eto uhvatih sebe da nagovaram nekog da kupi BTC, nisam nikog do sada…)

PS. osim brata (sjetih se, al kontam da se to ne pika ;-))

1 Like

ovo ko onomad dinari, dok večeraš pane cijena :slight_smile:

ma đe neodgovorno ne zezaj. imam za krizna vremena ono izronjeno zlato :slight_smile: a ne može ni bitkoin skakat do ne znam dokle, a čak i 10 puta da skoči neće mi ništa krucijalno u životu promjenit ovo što imam, s tim da bih ga i da gledam to da skoči pa da prodam ja odmah na x2 kad dođe prodao. tako da meni se to ne isplati držat.

Prebaci ovaj Bitcoin u Ether.

Dobra investicija koja realno može skočiti i 100x u narednih 15 godina. Jednostavno drži malo, kada krene bull run tamo 2024te lagano će početi skakati, pa onda će te navući na neke manje coine, pa taj profit baci u neki ETH token koji ima potencijal i na kraju s ovim ‘zaboravljenim’ ulogom od 1000$ može se napraviti lijepa lova…

Ako ti nije hitna lova, šteta je propustiti generacijsku priliku, jer ono što je FB napravio 2000tih, ETH može napraviti x10. U metafori, FB je bio samo jedna web stranica, ETH je internet za sve web stranice…

Svi bi kupili al nitko nema Payoneer, jbg… :slight_smile:

Sta mislis o cardano adi, sta ce se tu desavati ?

Not financial advice, ali smatram da je Cardano i tokeni na toj mreži pun perspektive. Kad tad se mora desiti boom Cardana i Cardano tokena, a osobno investam i u CNFT (NFTjeve na Cardanu)…

Ali bitno je samo ulagati ne više nego što se može izgubiti i bitno je da se ne ulaze previse, pa počne stresirat na padove i slično…

Al opće mislim da tamo 2025te možemo očekivati novi peak svega, a pravi početak bulla negdje krajem 2024…

Isto tako mislim da će bit jedan black swan sada krajem godine i posljednji krah BTCa prije oporavka…

Ali tko zna…

2 Likeova

Aktuelno i dalje samo sad vrijedi manje laganih 100+ dolara

dakle interesuje me isključivo isplata na payoneer

Idi na localbitcoin tamo mozes prodati odma…

Black Swan FTX collapse se je dogodio, ali mislim da će sljedećih par dana biti ključno, da li ćemo još dalje u bear ili će tržište pokazati neke znakove otpora, mislim da će svakako biti još neka kapitulacija, pa tamo oko 12-14k (nadam se) da će biti kraj padova i lagani početak oporavka, ali svakako tek u 2024. možemo očekivati pravi početak bulla.

1 Like

ne da mi se iđe se registrovat i ič izučavat šta i kako. kontam da će se nekad nać ođe neko ko bude htio kupit preko payoneera ili za keš u banjaluci ili beogradu

uglavnom ako bude neko htio kupovat računam kurs onako kako kaže ovaj wallet, valjda je to ta neka trenutna kupoprodajna cijena

eno na mogo je neko zaradit 90 dolara, a ni luk jeo ni luk miriso

sad ide bul pa će dip, pa hodl, pa opet dip, pa ne bi me čudilo ni na milijardu i po da ode. eto zaspamah sebi oglas. tačno se ponaša ko dinar u devedesetim samo mjenja pravac ko mačka dok je dinar išao jednosmjerno

nemoj ti to ni prodavat, priča se po selu da će bitcoin za koju godinu na 350K

Zahebi muku oko affiliatea, sjedni i čekaj :wink:

1 Like

Posalji to meni u zamjenu za nekoliko backlinkova kad vec nemas Paypal, Skrill, Neteller, Aircash, Revolut, Wise i druge. Payoneer ocito vise nitko ne koristi.

2 Likeova