Od januara Mobi Promo platforma i na tržištu BiH

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas ispred agencije Success, ovlaštenog zastupnika za Mobi Promo BiH da se pridružite jedinstvenoj i novoj platformi koja omogućava plasiranje oglasa posjetiocima putem mobilnih uređaja.

Zbog velikog interesovanja klijenta i agencija za ovaj vid promocije, Mobi Promo će od januara pored BiH, Makedonije i Kosova biti prisutan i u Crnoj Gori. Klijenti iz bilo koje zemlje, mogu se oglasiti na portalima u svim od navedenih zemalja čime je omogućeno i našim kompanijama, izvoznicima da se direktno i bez velikih troškova promoviraju prema željenim publikama.

Želimo omogućiti svim portalima u BiH, bez obzira na količinu mjesečnih posjetilaca, mogućnost da budu dijelom naše platforme i budu odabrani od strane oglašivača u BiH ili van nje za prikaz oglasa.

Mobi Promo nudi jednostavan način prijave portala u platformu, poslije koje je potrebno ubaciti kod unutar footera. Vi odobravate promociju na svom portalu (u vidu oglasa) tako da se ne može desiti prikazivanje ukoliko ih odgovorna osoba prije toga ne odobri ili pristine učestvovati u prikazivanju kampanje. Količina prikaza ovisit će od trajanja kampanje, vaših posjeta i ostalih portala, te njihovih posjeta. Na kraju svake kampanje i tokom njenog trajanja, možete vidjeti količinu zarađenih bodova po kojima se kasnije vrši isplata sredstava ka portalu.

Pored navedenog, Mobi Promo prikazuje oglase samo posjetiocima putem mobilnih uređaja tako da portali plasiraju bannere i oglase na desktop verziji i dalje bez konflikta ili problema. Također, naš sistem nije u konfliktu sa google oglasima, pa se njihovo prikazivanje odvija bez
problema.

Portali mogu pratiti količinu prikaza u stvarnom vremenu kao i zaradu koju ostvaruju na svom profilu i odlučiti kada žele povući sredstva na račun koji navedu prilikom prijave na platformu. Platforma radi na takav način da je u prvom mjesecu raspodjela budžeta oglašivača 50/50, a tijekom tog mjeseca mjeri se promet na portalu Izdavača. Prema mjesečnom prometu, svaki portal izdavača klasificira se kao bronzani, srebrni, zlatni ili dijamantni partner.

Bronza (do 500 000 mjesečnih impresija) 55/45 u korist izdavača, Silver (od 500 000 do 2 miliona mjesečnih impresija) 60/40 u korist izdavača, Gold (od 2 miliona do 5 miliona mjesečnih prikaza) 65/35 u korist izdavača, a dijamant (preko 5 miliona impresija mjesečno) 70/30 u korist izdavača.

Planirano je da Mobi Platforma bude otvorena za oglašivače krajem januara, te se prvi krug prijave za portale/oglašivače zatvara krajem januara 2021.

Za ostale informacije o tome kako se priključiti Mobi Promo platformi možete pogledati kratku prezentaciju u prilogu ovog mail-a, pisati nam na [email protected], ili pozvati nas direktno na +387 61 828 084.

Vidimo se na platformi MOBI Promo, a za sva pitanja Vam stojim na raspolaganju,

Dragana

1 Like

Koji su modeli za oglasivace ?

ne vrijedi za HR portale ?

Ekipa. Ovo mi je dislo na maik pa sam sami kopirao s moba da imate info. Nemam veze sa ovim ljudima. Nemam nikakav info.