Odlična VPS ponuda

CinfuVPS vam pružaju 50% popusta na usluge zakupa VPS servera. No to nije sve! Ukoliko hoćete da zakupite VPS na više meseci i eventualno želite cPanel, uz ovaj kupon dobijate neverovatan popust (popust se takođe aplicira i na cPanel licencu ako uzimate preko njih i na dodatne IP adrese). Korisnik sam njihovih usluga oko 2 i pol meseca, koji koristim inače za neki CS projekat i VPS-ovi šljakaju dobro za sada :slight_smile: Serveri im se nalaze kod Hecnera, što omogućavaju brži load sajtova u većini Evrope.

Takođe ovaj kupon se može aplicirati i ako uzimate usluge na 1 mesec, no to vam nije neki popust :slight_smile:

Koji kupon?

Piše ti na stranici kad otvoriš - Discount cupon code: 50off

koja tema majko mila ni linka ni kupona :stuck_out_tongue:

Koju stranicu kada otvorim?

Možeš ovu
http://www.cinfu.com/

ili ovu
http://www.cinfu.com/p/50-percent-discount-for-new-customers/

Ne razumijem zasto bih kupovao ovdje VPS ako i sam kazes da oni uzimaju kod hetznera, sto automatski znaci vecu cijenu…

Kod Hetznera kao strani drzavaljanin iovako platis 20% manju cijenu, imam kod njih dedi masinu…

tko hoce kupovati direktno kod firme koja i drzi taj datacentar:
http://www.hetzner.de

Moja greška :slight_smile:

http://www.cinfu.com

50off

Da li je neko isprobao
http://www.cloudatcost.com/pricing.php

Dosta su povoljni, pa me zanima komentar onih koji su testirali VPS kod ove tvrtke, ako ih uopće ima?

Ha čuj, USA nije baš nešto za web hosting i držanje web stranice ,velik ping, ovisi…

A to je jako bitno za sta tocno? Osim toga ovaj host, cloudatcost.com ima ping od 100-110ms. NIsu cak niti USA nego Canada.

A čuo sam da nije dobro imati veliki ping, nisam neki stručnjak…

Možda ne smeta

Tocno je da PING nema veze s ucitavanjem, no US i CA serveri su jednostavno predaleko i za nekakav ozbiljan web portal / aplikaciju koja stalno “rošta” po bazi, radi requestove i ucitavanja, to je jednostavno presporo.

@Nikola051 ping ti je iskljucivo vazan ako hostas game server. Recimo za igrace iz EU, kad bi server bio u USA, to bi bilo skoro neigrivo :slight_smile: Ne vidim zasto bi drugo PING bio vazan. @creatifcode ako imas kakvu drugu informaciju o vaznost pinga, sheraj :smiley:

@creatifcode, @in4hr, varate se. Ping je itekako važan kada gledaš load stranice.

Ping - odaziv servera na vaš zahtev, to jest vreme koje je potrebno serveru da se odazove na zahtev vaše mreže. Ukoliko je ping 100-110 ms izračunat na vašem računaru prema nekom serveru, load stranice koja se nalazi na tom serveru ne može biti ispod 100-110 ms, jer je potrebno dodatno vreme da se obrade HTTP request, response i loada sav sadržaj.

Moža vam se ovo čini još uvek bezznačajno s’ obzirom da je 110ms mala brojka, međutim, računajte da vam je to optimalno (polazno) vreme stvarnog loada vaše stranice.

DOk god je ukupno vrijeme ucitavanja stranice ispod sekunde je sve ok, a vi i dalje pingajte o pingu koliko hocete. Kao sto in4hr rece jedino gdje je ping jedna od najbitnijih stavki su game serveri.