Odobravanje adsense naloga

Registrovao sam se na ovaj forum da bi pitao za neki kalifornijski zakon koji sam odbacio sto mi se pokazao na adsense nalogu.Posle clanova koji su malo vise dosadni i mlate bezveze na ovom forumu,dobio sam odgovor od jednog clana da potrazim preko trazilice na forumu.Kada sam opet posetio forum,video sam da clan prodaje adsense pa mi nije bilo jasno zbog cega,jer sam ja adsense dobio jako brzo i to nekoliko naloga za kratko vreme.Posle toga sam u porukama dobijao ponude za adsense i neke sam i ugovorio i odradio.Danas vidim sajt na koji sam postavio skrin od adsense naloga koji sam ostavio sebi,da sajt ima adsense bez ikakvih najmanje 30 postova sa 1000 recenicaā€¦
Ne razumem i nije mi jasno kako ovaj sajt ima adsense:

ZaŔto ne bi imao? Pogledaj site, starost, broj UV i joŔ mnogo toga

Citao sam da uopste nije vazan broj poseta nego broj postova i sto vise originalnog teksta i bez zasticenih slika i bilo cega.
Ovaj sajt nema nista teksta.

Hajde ti napravi takav sajt i neka ti odobre adsense,mislim da nema sanse.

imam ja HTML site sa 2 stranice + o Nama + GDPR + Email kontakt = 5 stranica sa 1500 riječi ako sve zbrojim. Aplicirao, nakon 2-3 review dobio adsense na njemu. Vrte se kodovi koje sam ja stavio + auto-ads i bude ih i po 5-6 na stranici. Nema nikakvih problema.

Koliko ti je sajt star,jer meni je pre par nedelja kada sam prvi put eplicirao odbilo aplikaciju uz obrazlozenje da nemam dovoljno sadrzaja a bilo je 20 postova plus te sve obavezne stranice koje si nabrojao kontakt pravila,privatnosti i o nama.
Kada sam nagurao 50 postova primili me za pola dana.
Svaki post je imao oko 1000 reci.

Sada već godinu dana, ali kada sam aplicirao bio je star mjesec-dva, ne sjećam se.

Koliko bi po tebi trebao imati jedan img upload servis članaka, da bi dobio adsense odobrenje? Hajde mi odgovori. Pa ću vidjeti hoću li nastaviti pisati u ovoj temiā€¦

Uopste mi je cudno kako img upload moze i da dobije adsense jer oni ni nemaju clanke a meni su pisali da nemam dovoljno sadrzaja.
Sada da ubacim 50 postova sa 50 slika i samo naslov ne verujem da bi mi primili sajt u adsense.

Zato jer si možda aplicirao sa portalom, blogom ili nečim sličnim?

Naravno news portal.
Ali kako se onda aplicira sa img upload sajtom i sta bi trebalo uraditi?

Ne znam. Treba pokrenuti pa vidjeti. Vjerujem da bez posjete neće odobriti. Tekst svakako nemaÅ” gdje da uguraÅ”.

Mislim da kada sam citao adsense pravila za sajt sa slikama treba da budu slike originalne bez krsenja autorskih prava i treba neki opis slike i ime autora ali opet image upload nema ni to,oni samo na pocetnoj strani imaju adsense:


Ovde gde sam ja stavio statistiku nemaju adsense:

Za adsense za video sam citao da treba 2 miliona poseta mesecno i 50% trebaju biti video postovi.
Za slike nigde ne vidim ili img upload.

Mislim da bi moglo funkcionisati na fazon da sada kada imam odobren adsense,ostavim na pocetnoj strani ili gde su vesti adsense a doradim sajt da bude image upload primer poddomen i tu nemam adsense kao i oni.

1 Like

niŔe postaju irelevantne kada je u pitanju adsense

adsense hoće svjež i unikatan sadržaj a kakva je konstrukcija stranice manje-viÅ”e

1 Like

Napravis redovan sajt star par nedelja,ispises 50 postova sa 1000 originalnih reci i bez zasticenih autorskih slika,video snimaka i dobije se adsense u roku od jedan do dva dana.
Posle toga borba za posetu :sweat_smile: ali dobro je sva poseta mi je sa trazilica.

2 Likeova