Odzvonilo je skupim SSL certifikatima

Pozdrav forumaši!
Sukladno nastojanjima za što prihvatljivijom cijenom, kako hosting tako i dodatnih usluga koje nudimo, početkom 03/2017 smo realizirali ekskluzivnu distribuciju Comodo SSL certifikata po iznimno povoljnim cijenama - Comodo Platinum Partnership.

Sukladno svim trendovima (kako od strane tražilica, tako i od strane browsera) za forsiranjem SSL konekcije prema web serverima, boljem pozicioniranju SSL web stranica i “vrištanja” browsera o nesigurnoj vezi, u mogućnosti smo ponuditi Comodo SSL certifikate već od 9.59 € godišnje. Za sad u službenoj ponudi nemamo EV SSL certifikate zbog usklađivanja s Comodo sigurnosim odjelom i dodatnom validacijom organizacija, ali i oni će uskoro biti na web shopu.

Kompletnu ponudu certifikata možete pogledati na sljedećoj poveznici: Comodo SSL Certifikati

Individualne cijene su ispod (cijene izražene u €, protuvrijednost u $ i kn se izračunava prema tečaju):
Comodo Positive SSL = 9.59 - 11.99
Comodo Essential SSL = 27.99 - 34.99
Comodo Instant SSL = 35.99 - 44.99
Comod Premium SSL = 55.99 - 69.99
Comodo Positive SSL Wildcard = 87.99 - 109.99
Comodo Essential SSL Wildcard = 95.99 - 119.99

  • cijene su bazirane na razini jedne godine. Niža cijena je godišnja cijena za trajanje 3 godine, viša za trajanje 1 godinu.
  • na navedene cijene se obračunava PDV
  • kompletan proces narudžbe i instaliranja SSL certifikata je tehnički podržan od strane naših administratora. Ukoliko korisnik sam ne zna kako i što, samo treba napraviti privremeni admin račun na svom serveru. Naši administratori riješe sve i to besplatno.
  • sukladno hrvatskom Zakonu o zaštiti potrošača i EU direktivama, za sve narudžbe jamčimo 14 dana povrat novca.
  • plaćanje: PayPal, Skrill, kreditne/debitne kartice, bankovna transakcija…

Ne zaboravite: uz svaki shared, reseller, VPS ili dedi server besplatno dobijete Comodo SSL certifikat. Lifetime.

Pozdrav od ekipe Croatian Web Hosting


P.S. temu sam stavio u hosting administraciju. Ako admini smatraju da joj ovdje nije mjesto, neka je slobodno prebace na drugu lokaciju. Hvala. :slight_smile:

Zaboravih napomenuti: svaki od navedenih certifikata uključuje i potpuno besplatan Comodo Secure Seal, primjer možete pogledati na našem Centru za podršku korisnicima

1 Like

Nek ti daju jos malo bolju cijenu ako si vec partner https://www.namecheap.com/security/ssl-certificates.aspx

@Sceko slažem se da ima nešto povoljnijih cijena od naših, ali razlika je skoro nikakva.

Da li se ti slažeš da ti iz Namecheapa administratori NIKAD neće asistirati oko instaliranja i podešavanja certifikata, te da ne možeš napraviti refund ako si greškom kupio krivi certifikat?

Ako kojim slučajem imaš npr. Nginx web server, pokušaj instalirati Comodo SSL koji si kupio preko Namecheapa, pa javi kako ide :slight_smile:

Anyway: Namecheap je još solidan provider s tehničkom podrškom. Koliko je samo resellera koji veze nemaju o proizvodima koje prodaju, a neku dodatnu asistenciju da i ne spominjem…

E to je odlicno sa refund, jer na namecheap sam izgubio 3 sertifikata jer ih nisam aktivirao do kraja januara.

meni je Namecheap ekipa vrlo ljubazno i kvalitetno asistirala oko instaliranja i podešavanja certifikata i to u velikoj mjeri… kada sam instalirao prvi certifikat kod njih, zapravo su cijeli proces napravili umjesto mene, ja sam samo pratio što rade i tako naučio proces :smiley: samo kažem :wink:

Naravno da su ti asistirali ako si koristio njihov hosting :slight_smile: to je uobičajena praksa svih hosting providera, i to se po defaultu podrazumijeva.

Pokušaj od NC dobiti support ako si na GoDaddy ili još gore imaš unmanaged VPS tamo negdje…

Naravno, prava hosting firma pruža i vrhunsku podršku. Drugačije će reći samo oni, to je jasnio, sa problemom u komunikaciji na engleskom. :blush:
Kakvu sam samo ja podršku imao na Hawk Hostu, sumnjam da bi ga pokretač ove teme pratio. :smile:

Poštovani @c3po,
Kad (ako) jednom budete koristili naše usluge, onda slobodno javno iznesite recenziju na forumu.
Bez obzira bila iskustva dobra ili loša. Hvala.

Također poštovani Control, :blush:

He he, :smile: kad me već pitate, reći ću; to će se dogoditi - nikada. :blush:
Pa ne mislite valjda da se možete uspoređivati sa velikom firmom koju sam spomenuo u zadnjem postu? Nisam bio vaš klijent pa ne mogu o tome govoriti (ne sumnjam da ste profesionalni), ali ono što mogu; to su cijene vaših usluga.
Razumijem da ste se na ovaj Forum došli reklamirati, samo (ovo ću također reći samo jer me “pitate”); ja stvarno ne znam tko su vaši klijenti? Mislim da nisu iskusni webmasteri, dapače, to su oni momci (da se blago izrazim) puni love. :blush:

Znao sam da ćete se javiti, i opet ćete to učiniti. :slight_smile: Ja nemam vremena, volje ni potrebe s vama diskutirati, tako da je ovo moj zadnji post ovdje. :blush:

Srdačno :sunny:

Naravno da se možemo uspoređivati. Ne po veličini i turnoveru, ali po kvaliteti usluge - svakako.[quote=“c3po, post:10, topic:35954”]
Mislim da nisu iskusni webmasteri, dapače, to su oni momci (da se blago izrazim) puni love
[/quote]

Griješite. Imamo raznih klijenata. Imamo webmastera kojim svi zajedno ovdje s foruma (neka se dečki ne uvrijede) nisu ni do koljena. Imamo čak i klince s ovog foruma kojima smo potpuno besplatno dali hosting usluge.[quote=“c3po, post:10, topic:35954”]
Znao sam da ćete se javiti, i opet ćete to učiniti
[/quote]

Naravno. Javljam se samo s jednom zamolbom: @c3po @apazinjan @trnac ili tko već: molim zaključajte ovu temu. Opasno skreće u krivom smjeru. Hvala.

Nema potrebe. :smile:
Osobno sam Off, to vam je dovoljno. :blush:

hm, još prošle godine moj omiljeni hosting da ga sad ne reklamiram bilo bi neukusno :slight_smile: , je uveo novu uslugu besplatnog ssl-a za sve. Što znači da konkretno na jednom hosting računu imam 4 domene i weba i 4 ssl-a besplatno na godišnjem nivou 40 $ mi ostaje u djepu. Imam zeleni katanac za djabe. Ne vidim po čemu je odzvonilo i kakve veze sve to ima s besplatnim certifikatima i skupim i jeftinim. Napravio sam analizu svojih zelenih katančića i imaju vrlo visoku razinu sigurnosti i pouzdanisti…
Znači ostaje jasno pitanje zašto bi Vama platio vaš jeftini SSL kad ih ima besplatnih?!

1 Like

Topic se vraća u normalu, ostaje otvoren :slight_smile:

2 Likeova

Naravno kolega Trnac,
Hvala ti na razumijevanju. :blush:
Ovo je ipak Forum a ne (samo) mjesto za reklamiranje.

Kada je naš kolega Hvalite me usta moja, a ne, pardon; Control Eng :blush: pomislio da će možda netko reći nešto što mu se neće svidjeti, odmah je htio zatvoriti temu.
Možda još netko kaže nešto. :blush:

Slobodno kaži drugi put, i daj link. Samo bez referral linka, o tome smo pričali nedavno. :blush:

Pozdrav again,
@c3po - nije poanta u zatvaranju teme zbog (ne)diskusije o cijenama, kvaliteti usluge i slično. Poanta je da sam članove obavijestio o novoj mogućnosti koju nudi tvrtka koju predstavljam, a tema se upravo zahvaljujući tebi pretvorila u tolling (većina tema se na ovom baš tako i tretira, naravo za većinu ostalih ti nisi odgovoran). Nastavno na tvoj stil komunikacije, daj malo iskontroliraj te smajliće - stvarno znaš pretjerati. Dobronamjerno. Osim toga, skromno smatram da bi kao novopromovirani moderator ovog Foruma trebao aktivno sudjelovati u suzbijanju trolanja, a ne biti taj koji radi upravo suprotno. No hard feeling.

@snagator - od 08/2014 svim našim korisnicima smo osigurali potpuno besplatan SSL certifikat. Čak i za najjeftiniji Web Micro hosting plan. Lifetime. Koliko ja znam, nitko prije nas u Hrvatskoj a i šire ovu mogućnost nije ponudio. Ispravite me ako griješim. To je uobičajena praksa koju danas nudi većina hosting providera.
Poanta mojeg posta je u tome da ako kupite SSL izravno od Comodo CA, platit ćete ga 60-70% više od cijena koje su postavljene kod nas. Ako kupite SSL certifikat sa identičnim značajkama kod npr. Entrust Inc. (recimo da se radi o njihovom “standard” certifikatu) platit ćete ga i do 5 X više. Slobodno provjerite.

Za sve članove: uvijek sam ovdje ostavio mogućnost za javne kritike i recenzije kvalitete usluge tvrtke koju predstavljam. Čak štoviše, ako ste imali bilo kakva negativna iskustva s našim tehničkim ili prodajnim osobljem slobodno to javno objavite. Možda ćete mi napraviti uslugu.

Srdačan pozdrav,

1 Like

Ja sam kupio positiveSSl comodo prije pola godine na namecheampu za 8 eu. Gledam sada je cijena 8,55 eu

https://www.namecheap.com/security/ssl-certificates/comodo/positivessl.aspx

Evo na, sad ja trolam, a nisam htio niti ulaziti u ovu raspravu baš zato da ne bude krivo protumačeno. :blush:
Ti srećom nisi pozvan da ocjenjuješ moderatore ovdje, to možeš raditi samo na svom skromnom hostingu. :wink:

Ovo je službena cijena Comodo Instant SSL certifikata na službenim Comodo CA web stranicama:

Ne tvrdim da nema cjenovno povoljnijih od nas.

Necu ulaziti u cijenu i ostale stvari koje su se spominjale u prijašnjim postovima. Korisnička podrška je 10/10. Kupio sam Comodo essential SSL, obavio narudžbu kupio sve proslo uredno. Hosting je kod domaceg provajdera ne zelim imenovati, ali jedan od poznatijih domacih, problem instalacija certtifikata, CroWeb treba određene podatke da mi instalira certifikat, domaci hosting ih ne nudi. Kontaktirao sam u zadnja dva dana podrsku CroWeba mali milion puta, svaki put sam dobio odgovor u kratkom vremenu, detaljno opisano i jako pristojno iako sam bio naporan s pitanjima jer mi je ovo bilo hitno. i na kraju kada mi domaci hosting nije uspiopomoci niti u cemu, ekipa iz CroWeb je sve rjesila na svom serveru i poslala mi gotove certifikate koje treba postaviti.