Offtopic

[indent][color=green]Izdvojeno iz:

http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=13250
[/color]
____________________[/indent]hgfhjgfjdjghgjghfjh

Evo 2 brza primjera, ako treba nešto kvalitetnije i uskladit neke stvari boju slova ime i sve ostalo, i ako ste i dalje zainteresirani za možda još koji primjer javite se na PP. I da naglasim, cijena je povoljna! :slight_smile:

Kaj se tu događa? :zub:

reen21 je digao temu staru 4 godine, da bi napisao svoj post sadržaja hgfhjgfjdjghgjghfjh, a onda mi tek susjedov post nije jasan, koji je izradio logo nakon 4 godine i postavio ga u temu :zub:

reen21 je moguce da je bot pa se usuljao kako? to ni sami neznamo … ili paknije

[quote=“susjed”]

Evo 2 brza primjera, ako treba nešto kvalitetnije i uskladit neke stvari boju slova ime i sve ostalo, i ako ste i dalje zainteresirani za možda još koji primjer javite se na PP. I da naglasim, cijena je povoljna! :)[/quote]

:roflmao:

hahahhahahahha frende rofl

Koji cim!!! :smiley:
Ovo je sjelo ko budali šamar. :DDDDDD

a jeste pacijenti :smiley:

Hahahah ma tak svejedno, imao sam ih par gotovih od prije, nisam gledao uopće datum posta. :slight_smile:

Al eto kad sam već nasjeo onda ću dodati da i dalje primam narudžbe i izrađujem iste, dobijete par primjera, malo se dotjera po želji i logo spreman.

[SIZE=“1”]OT: Nisam siguran da je Zyex jedini koji zagađuj (i pobogu kakav bot), i tebi je komentar baš primjeren Kečko, bolje bi bilo da se ne javljate uopće[/size]

[quote=“susjed”]Hahahah ma tak svejedno, imao sam ih par gotovih od prije, nisam gledao uopće datum posta. :slight_smile:

Al eto kad sam već nasjeo onda ću dodati da i dalje primam narudžbe i izrađujem iste, dobijete par primjera, malo se dotjera po želji i logo spreman.

[SIZE=“1”]OT: Nisam siguran da je Zyex jedini koji zagađuj (i pobogu kakav bot), i tebi je komentar baš primjeren Kečko, bolje bi bilo da se ne javljate uopće[/size][/quote]

reci mi kome sam ja naštetio svojim komentarom? velika stvar što je offtopic, pa tema je mrtva 3 godine


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja