Oglasi se prikazuju na nekim tudjim sajtovima

Vidim u Adsense sucelju u izvjestajima da ima nekih prikazivanja oglasa (klikova nema) na web sajtovima koji nisu moji niti imam neke veze sa njima, a u adsense racunu mi cak stoje ti neki websajtovi kao nepotvrdjene web lokacije.
Odem na te neke websajtove ali tamo nisam nasao ni moj adsense kod ni oglase.
Znate li o cemu se radi i kako to da ih se rijesim, da nije neka hakerska metoda, bug, ili slicno

Ako ti netko povuce tvoj kod na svoju stranicu i reklama se tamo prikaze (tvoj kod se izvede), adsense to vidi,ali ne racuna, cak ni ako se klikne. Izvjestajti jednostavno pokazuje na kojem se hostu izveo kod. Najjasniji primjer ti je web arhiva, koja povuce i prikaze cijelu tvoju stranicu.

Nista neregularno i nista zabrinjavajuce.

Jesi siguran da ne racuna? Jedino ako je ukljucena ona opcija da upises svoje sajtove, a vjerujem da vecina to nije odradila. Ja koliko sam kod sebe vidio racunaju se klikovi i sa tih smecarskih sajtova, mada toga ima mozda par eura za 5-6 godina. Nikakva upozorenja nisam od gugla dobijao u vezi toga

Brine me to sto je to prikazivanje na nekih 50-tak websajtova i to uglavnom ruskih i poljskih koji nemaju veze sa mojom tematikom,

  • zasto bi oni povlacili moj kod

Mozda crawlaju i vrte javascript kod na serveru. Nisam nikad istrazivao to, ali cak i ako pise da si nesto zaradio vijerovatno ce ti se to odbiti na kraju kroz Invalid traffic.

A zasto ne ukljucis onu opciju na Adsensu zabrane prikaza tvojih oglasa na stranicama koje nisu odobrene?