Ogranicavanje broja oglasa AdSense?

Pozdrav svima …

Ja sam novi, i dobio sam preporuke da se ovdje obratim oko svih problema sa GoogleAdSensom?

Sada, dobio sam ogranicen broj oglasa, međutim, oni se ne prikazuju nikako, a to je sve zbog nekih klikova koji nisu okej? Nije mi jasno odakle ide to?

Dnevno imam 3 do 4,5k pregleda, znao sam uzeti 15€ do 30€ dnevno (bez pop up, nagovaranja i slicno), međutim jucer sam dobio poruku da sam ogranicen?

A i ranije sam imao probleme, reklame se nekada pojavljivala nekada ne a nekada samo bijela pozadina? A sve je odrađeno i SSL i ads.txt, ali ne znam u cemu je problem?

Da li ima neko savjet ili iskreno da li slijedi povratak s obzirom da sam primjetio da se na portalu ipak pojave oglasi s vremena na vrijeme ali ponovno nestanu? A primjetio sam i da zarada ide, 4, 5 do 10 centi dobijem? Hmm?

Netko za pomoc, ne krsim pravila neka, pisem sam tekstove, dijelim na fb stranice, profile, grupe?

Sve je okej, ali medjutim ti nevazeci klikovi? Kako da ih zaustavim, da blokiram ili sta vec?

Hvala Vam unaprijed !

Reklame za adesne se pojave na mestima gde je neko već otvarao stranice i adsense zabeleži tu posetu, pa posle opet je prikaže reklamu. Na tek napisanim člancima nekada se zna desiti da nema oglasa jer google adsense crawler nije još prošao još kroz tekst.

Na kraju adsense prikazuje reklame po tvojim interesovanjima ( znači onome što gledaš googlaš na internetu) ako nema takvih reklama on ti prikaže belu pozadinu)

Za ograničenje reklama adsense to vrati u normalnu vremenom, barem tako kažu ljudi koji se više razumeju u to)

ako ti je američka publika, gejming niša onda bi MOŽDA mogao toliko dobivati…
Ako si news i balkan publika trebao bi na toliko pv imati cca 2€…
Imaš tamo ako si stavio AUTO ADS … imaš tamo onu skalu koliko reklama da ti google trpa na stranicu, smanji je na pola… (ovo je pod uvjetom da si dobio dvoklik, to trebaš provjeriti, odi na neki mob i klikni sebi na reklamu, ako ti nakon klika piše “želite otvoriti oglas?” onda imaš dvoklik jer ti google baca previše reklama po članku, to je meni bilo iako sam stavio da google sam baca reklame…)
A možeš ovdje staviti screenshot od dnevne analitike da molo proučimo…

A ovako …

Moj portal pise o sportu, o igricama, gejmerima, ali najvise o reality programu, i tu su stvarno dobre posjete (naravno bez nekih stvari koja bi kršila prava u vidu slika i videa).

E sada, posjete su bile iz Amerike, Njemacke, Slovenije, itd, i išlo je stvarno dobro, međutim desilo se onda ovo ograničenje?

Piše samo da su pronađeni ti nevažeći klikovi, e sada šta je u pitanju ili tko ja ne znam?

I prije su mi se znaci pojavljivali ti problemi, ja napravim oglas, postavim ga naslonicu, bocno, on radi, ja taj isti postavim u tekst (prilagođeni html) nekada se prikazuje, onda bijela pozadina ili nikako? To mi se često dešavalo?

Sada, kada su ograničili, vidio sam par puta reklamu (odabrao sam da oni automatski dodaju), i smanjio na minimum, međutim evo trenutno ne mogu vidjeti ni jedan oglas? Ili bijela pozadina ili ništa jednostavno? A posjete idu, i vidim da raste zarada, dobijem svako malo 4, 5 centi?

Pisao sam i neke žalbe ili sta vec ali nema odgovora?

I da još jedno pitanje, dobio sam preporuke za plugin ili program Click Fraud, koliko je to dobra stvar i koliko to AdSense dozvoljava, kako bi ja sprijecio te klikove?

Hvala Vam jos jednom !!!

koliko znam ti plugini stavljaju reklamu u poseban div koji se sklanja nakon jednog klika sa jedne IP adrese … ako si ti to tako podesio … mislim da to nije kršenje adsense pravila … mijenjanje kôda je protiv pravila, a stavljanje kôda u neki div nije problem