OpenX problem

Da li netko koristi OpenX za serviranje oglasavanja? Sad sam stavio verziju 2.8.4 na server.

Napravio testni .html fajl, stavio ga na desktop, banner se bez problema prikazuje, ali cim sam html uploadirao online na server, odjednom mi se nista ne prikazuje.

Moze kakva pomoc? Koristio sam javascript kod.

zato sam ga ja koristio 3 dana i imao velikih problema sa njim te ga skinuo i stavio svoju skriptu

Izgleda da je poblem u biti u konfiguraciji samog servera, ne samom OpenX-u. Par 500 Internal Server Error poruka se dogadja.

Ako netko ima kakav savjet nek javi :wink:

[quote=“Randall Flagg”]Izgleda da je poblem u biti u konfiguraciji samog servera, ne samom OpenX-u. Par 500 Internal Server Error poruka se dogadja.

Ako netko ima kakav savjet nek javi ;)[/quote]

Najbolje pitaj podršku hostinga.

Podrška sve sredila, ne mogu nego skinuti kapu dečkima (i curama :slight_smile: ) s LiquidWeba, vrijedi im korisnička podrška svaki dolar. Preporučujem svima koji traže kvalitetan dedicated hosting…

Možeš li napomenuti u čemu je bio problem da nije radio OpenX.
Koliko vidim na njihovim stranicama, a i ja istu koristim nemam nikakvih problema…

[quote=“Mateuss”]Možeš li napomenuti u čemu je bio problem da nije radio OpenX.
Koliko vidim na njihovim stranicama, a i ja istu koristim nemam nikakvih problema…[/quote]

Nisam siguran, problem je bio u Mod Security-ju što je uzrokovalo neke probleme sa prikazivanjem samih bannera/koda. Uglavnom nije bio problem u OpenX-u…već na serveru.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja