OPREZ: Nemojte koristiti WP Super Cache

Oni koji imaju WordPress stranicu nemojte koristiti plugin WP Super Cache jer ga neki antivirusi prepoznaju kao malware pa ne dopuštaju pristup stranici, npr. Avast. Taj plugin inače redirektira stranicu radi bržeg učitavanja, a Avast to “prepoznaje” kao virus iako je to zapravo sasvim bezopasan dodatak.

Puno uspjeha svima! :slight_smile:

[quote=“mojuspjeh”]Oni koji imaju WordPress stranicu nemojte koristiti plugin WP Super Cache jer ga neki antivirusi prepoznaju kao malware pa ne dopuštaju pristup stranici, npr. Avast. Taj plugin inače redirektira stranicu radi bržeg učitavanja, a Avast to “prepoznaje” kao virus iako je to zapravo sasvim bezopasan dodatak.

Puno uspjeha svima! :)[/quote]

More info please, nikad mi Avast nije javio nista za Super Cache :S, znaci koja verzija wordpressa, koja verzija super cache-a i o kakvom tocno redirektu pricas?

Hm, sad sam pogledo tvoju stranicu u potpisu, baca ovo: [attachment=1]malware.jpg[/attachment]

Mislim da su tebi upali neki spameri a ne da je super cache redirekto i da su ti malo izmjenili kod :wink:

Mislim da je problem u tome sto si skinuo nulled verziju WP template-a (Gadgetine) koji su obicno hackirani.

Stop the Piracy :slight_smile:

Kad ste se vec dotaknuli nullovanih template-ova, moram reci da sto vise izbegavate da ih koristite, bolje se stisnite i platite za pravi template nego za nullovani, jer je kod nullovanih template-ova veca verovatnoca da vam “hackeri” zeznu sajt.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja