Otvaranje online webshop-a

Pozdrav imam u planu da otvorim online webshop i da prodajem neki svoj product, hteo bih da placanje bude moguce preko kartica VISA/MASTER i takodje paypal-a sad interesuje me kako to funkcionise sto se tice placanja preko kartica kako da napravim taj servis kad neko nesto plati da meni stignu te pare na moj racun, ne znam kako to funkcionise jel ima neki online posrednik ili sta vec?

Ima , moja preporuka https://www.2checkout.com

Kako funkcionise ovaj servis, svaka uplata ide njima a na kraju meseca oni meni daju uplatu a njima zadrzavaju neki deo procenta?

Jel ne mozes samo preko paypala sve? koliko ja znam moguce je da ti uplacuju putem paypala preko kartice bez da prave paypal racun, ispravite me ako grijesim.

Samo neke države imaju tu mogućnost, nažalost hr, bih, RS nisu u tom odabranom društvu. 2checkout ima opciju prebacivanja jednom tjedno.

Mogu da vam kažem kako tačno funkcioniše ali mislim da bi morali sami da se snalazite na sličnom sajtu/servisu i da pogledate “features”, ako mislite da sami implemenirate naplatu na sajtu morate barem znati da se snalazite na takvim i sličnim servisima.

Uplata ide jednom nedeljeno (u mom slučaju) i možete podesiti koliko minimalno želite da prebacuju , na primer minimum 100$ i ukoliko ove nedelje imate 27$ to se prebacuje u sledeću nedelju sve dok ne sakupite 100$. Meni uplaćuju na payoneer nalog. ALi predlažem da sami detaljno pogledate njihove usluge na - https://www.2checkout.com/online-payment-processing

Da moze, ja imam povezan paypal sa karticom na paypalu nemam nista, i sve saljem i placem normalno, direktno sa kartice odlazi novac


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey