Otvoreno pismo jednog geeka svom susjedu

Otvoreno pismo jednog geeka svom susjedu: Neću ti popraviti računalo

odličan tekst :smiley: skoro svakodnevno neki poznanik zove, složi mi ovo složi mi ono, instaliraj mi ovo instaliraj mi ono, i zaista rijetko koji će te uopće pitati jeli dužan nešto, ili ti platiti barem piće… Imam pametnijeg posla od volontirati po susjedstvu

Svakom susjedu koji me pita prvi put pomognem koliko mogu.
Dobrosusjedski odnosi i tako to.

Drugi puta mu preporučim kolegu iz naselja, kažem da čovjek ima firmu za servis računala, dam broj telefona i gotovo.

Nisam još nikome pisao otvorena pisma…gluposti.

Svi u susjedstvu znaju da ja radim nešto na kompjuteru i odmah misle da znam sve živo o kompjuterima.
Ja sam web dizajner, ali ako negdje u susjedstvu explodira monitor, zovi Šimu, on se kuži u kompjutere. E To meni ide na živce, kad radiš nešto na kompjuteri svi misle da znaš popraviti sve od miša do hardvera i softvera.

hehe kontam da smo svi u sličnoj situaciji
ja isto dobrim prijateljima, susjedima prvim nikad ne na plaćujem stavljanje Windowsa il tak nešt… preglupo mi to. Iako svi pitaju kolko sam ti dužan. Al dobro moje susjedstvo je tako da smo si svi dobri.

Al najviše me živcira sad kad se prelazilo na ovaj dtv što su me svi zvali. Jbt ko da sam ja stručnjak za sve živo vezano uz tehnologiju.

[quote=“Lego”]hehe kontam da smo svi u sličnoj situaciji
ja isto dobrim prijateljima, susjedima prvim nikad ne na plaćujem stavljanje Windowsa il tak nešt… preglupo mi to. Iako svi pitaju kolko sam ti dužan. Al dobro moje susjedstvo je tako da smo si svi dobri.

Al najviše me živcira sad kad se prelazilo na ovaj dtv što su me svi zvali. Jbt ko da sam ja stručnjak za sve živo vezano uz tehnologiju.[/quote]

E, da :smiley: Svi živi me pitaju zašto im max tv ne radi, ili digi TV :smiley: a ja nemam blage veze o tome, i onda još kad veliš ne znam te napada, kak to ne znaš pa to je slično kompjuterima :smiley: hahaha :potboy:

hahahaha…zgleda da svi imamo iste probleme :smije: taman me maloprije zvao susjed da mu max tv neradi te da mu ja to dodjem nastimat, kao “pa ti se kuzis u taj internet i to”… :smiley:

Hahahaha, meni su prestali dosađivati. Kako?

Zadnja dva puta sam zvao “u pomoć” kolegu iz partnerske firme. On došao, mi zajedno napravili sve što treba, a slijedeći dan kolega poslao dnevnik rada, specifikacije i račun. :slight_smile:

Oba puta su susjedi platili, a na njihovo mrko lice ja sam govorio da nisam pojma imao da će kolega naplatiti, a ja kao nisam znao sam riješiti.

Otad me ne zovu… :frowning: :smiley:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja