P: gaming web stranicu - zarada prosli mjesec 42€

Pozz prodajem gaming web stranicu,nalazi se na prvoj stranici za jednu ključnu riječ.
Monetiziranje pomoću adsense-a.

Prošli mjesec zarađeno (Srpanj) 42€ ovaj mjesec 14€ (nisam nista radio na njoj)

Zainteresirani inbox.

Prodajem iz razloga zato sto idem na fax i nemam vremena za promoviranje ili stavljanje novih sadržaja

Koja je adresa stranice? Koliko trazis za nju?

www.leagueofvideos.com

Trenutno iskreno nemam neku konkretnu cijenu te cekam ponude (tocnije dobio sam vec jednu ponudu od 75$

Sta ti je s ovom fejs stranicom na koju saljes? Jel to tvoje isto ili?

U cijenu mogu uključit svoju drugu stranicu : https://web.facebook.com/leaguearmy?_rdr

Glavnu ne zelim prodati jer je imam duze vremena…

Mogu ti rec da je ovo steta prodavat, kazen to jer je ja ipak necu kupit ni zq 1$ zato sta se ne kuzin u ovo, a ocito je da triba pratit temu da bi se znalo sta ubacit i di nac. Takoder, template je dobar, oku ugodno, jednostavno, prakticno. Moja preporuka ti je da ovo ne prodajes, nego da se bacis u neki affiliate vezano s gamingom da zaradis neku ozbiljniju paru. Puno srice

1 Like

Prodat cu ako netko ponudi dobru cijenu. Imam drugi projekt koji trenutno radim pa mi treba novca da uložim u njega jer imam 18 godina i još idem u srednju školu a iskreno ne želim ‘žicati’ roditelje novce za ove moje projekte te ih radim samo pomocu svojih financija. Puno sriće i tebi također!

1 Like

šta ti je teže škola il fax?

3 Likeova

Al sam se za##bo… xD
Htio sam napisat da dogodine idem na faks al trenutno sam jos u srednjoj

Jel sajt još uvijek na prodaju?

Da :slight_smile:

sedo.com najbolja alternativa za prodaju domena/projekata…
A možeš i kontaktirati ove iz curse.com oni su pokupovali sve LoL web projekte u zadnjih par godina…
Po mom mišljenju da sam na tvom mistu, ne bi tražio manje od 200-300€ za ovaj projekat, jer ima potencijala vrlo dobrog.
Jer igra LoL je u veoma dobrom usponu zadnje 2-3 godine, i samo možeš profitirat od toga…

I ja ne bih prodavao stranicu , samo ubaciti vise sadrzaja i dobro optimizovati…

jel moze info i cijena na PM?

Da li je stranica prodata? Koja je cena ? Hvala

Jeli moze cijena domene, hostinga i fb stranice sve skupa, posaljite mi informacije u inbox. Hvala puno

Ako nije prodano moze i meni u inbox link i cijena

Da li je prodano i mene zanima?

Ako i nije i ako je, bojin se da od nje vise nista jer je stala od onog dana kad je da oglas :frowning: bas steta jer meni je stranica prekul :stuck_out_tongue:

Zašto misliš da je tada stala?
Po tome ispada da je on sam dodavao videe na svoj site, a ne posjetitelji? :blush:
(ako govorimo o leagueofvideos.com)