P: Nova stranica na Engleskom; 200€ Mjesecno Adsense Zarada

Prodajem web stranicu koja pokriva novosti/tutorijale koji se ticu kompjuterske sigurnosti i programiranja (ukupno preko 250 postova).
Stranica nije stara ni mjesec dana i zato sam spreman spustiti cijenu! Preko Google-a dolazi oko 300 ljudi/dan, ali se taj broj neprestano povecava.
Webmaster Tools:


Ostatak prometa dolazi sa aktivnih Facebook stranica koje ukupno broje preko 10000 lajkova i Facebook Grupa (77000+ clanova) koja je JAKO AKTIVNA!
Trenutan nacin monetizacije je Adsense program:

Ovo izvjesce je za ovaj mjesec koji jos uvijek nije gotov, prosjek zarade na dan je nekih 7€ tako da ce do kraja mjeseca biti sigurno preko 200€
Jako je vazno napomenuti kako stranica napreduje iz dana u dan! Prije samo tjedan dana Alexa global rank je bio 250 000, sada je 145000, vjerujem kako ce do kraja tjedna uci u prvih 100000!

Dosta smo eksperimentirali s prometom, ali kao sto se vidi zadnjih par dana normalan proj sesija je izmedju 7000-8000 kada se slabo objavljuje na stranici. Svi autori na stranici pisu za BESPLATNO! Samo zato jer zele bitit bio tima. Stranica je dosta popularna u Indiji i ukupan broj posjetitelja iz Indije broji oko 50%, United States 20%.
Ukoliko ste stvarno zainteresitani molim da mi se javite preko PP.
Razlog prodaje je pokretanje novog projekta u koji je potrebno dosta uloziti. Stvarno mi je zao da stranica propadne jer i sam nekada odem i citam sto se dogadja u cyber svijetu. Ne zamjerajte na greskama u tesksu, vjerujem da ih ima, odtipkao sam ovaj thread na brzinu.

More Info: http://www.hacoder.com/2015/08/hacoder-is-looking-for-a-new-leader/


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey