P: Portal i Facebook page od 53000 lajkova

Prodajem facebook page od 53000 Lajkova i sajt bosanskihumor.com, domena vrijedi 11 mjeseci a za hosting cemo se dogovorit. Cijena sajta je 300eura. Ostale info u pp

Kako je stranica monetizirana? Od Google AdSense nije, pa zato pitam…

druze ne razumijem pitanje

Da prevedem. Kako zaradjujes od stranice?

nikako jer koristim drugi portal al moze adsense na nju

f5

200 eura

cijena za samo facebook stranicu ?

stranica, domena vrijedi jos 11 mjeseci i hosting do novembra

Stranica ta ne vrijedi ništa, a bome ni domena. Ovdje jedino što prodaješ je FB stranica, za koju tražiš puno previše…

jesam li te mozda pitao za misljenje, ako si kupac onda komentiraj i ponudi ako nisi udri se nogom u guzicu i razguli :wink:

Pošto je Erwin jako kulturan, pomoći ću vam linkom ka fb pageu - njegovu aktivnost možete i sami procjeniti:

Moja procjena - ne vrijedi 1€. Sada se udaram nogom u guzicu i razguljujem iz teme jer ne vrijedi para niti vremena :D.

1 Like

Koji je reach uopste na postovima ove stranice, nema nikakvih aktivnosti…Ne znam jesu li kinezi ali mi ne izgleda normalno.

Svakako da ne vrijedi 200e, mozda nekih 30-50e.

Ekipo nije dosao da mu je procjenjujete, toliko on misli da vrijedi i to je cijena. Nema potrebe da mu kvarite oglas :slight_smile:

1 Like

Imamo svakako pravo dati svoje misljenje, a i momak je nepristojan.

Vidim, ali opet nepotrebno je zbog drugih koji planiraju da postave oglas dovodimo ih u situaciju da to ne urade, jer ce im neko taj dio komentarisat ili dovodimo do toga da nece ostavit sve podatke kao on sad sto je prepravio oglas i makao stranicu i grupu te sad moras da ga kontaktiras da bi dosao do tih podata. Ako je vec naveo cijenu sto je i dobro ja volim oglase sa cijenama i postavljanje stranica kako bih vidio o cemu se radi, jednostavno vidis i ako ti ne odgovara preskocis. Jer u pitanju je oglas nema potrebe za diskutovanjem toga tipa dal nesto vrijedi il ne, jer nije tvoje pa da mu ti odredjujes cijenu i procjenjujes nit se to trazi u ovoj temi.

Ovo je forum i sve se može komentirati. Tome i služi forum, tako da budući da nije zatvoren thread ja mogu napisati što god mislim o navedenom postu.

To stoji, ali ne vidim svrhu tvog komentara osim ako ti nije namjera da tjeras ljude sa foruma. Da napises stranica ti ne vrijedi nista, a ni domen. Nepotreban je komentar, daj uozbiljite se treba da smo od neke koristi, a ne da kroz sve nacine tjeramo ljude sa foruma. Jer da ima neku vrijednost tvoj komentar pa da razumijem, neces da ga kupis nemoj onda ni da kvaris oglas.

1 Like

bok,

ako si zainteresiran prodati samo facebook stranicu, slobodno javi cijenu.

hvala

Dakle prema tvome, ako vidimo da taj sajt ne vrijedi euro, treba da šutimo kako bi neko ko to ne zna pao na zamku i pomislio wow 50k fb likeova, idem kupiti? Po meni je to sebično, a prodavcu ne treba da znači ništa, osim da shvati i sam da ne vrijedi toliko.