Zbog bolesti vlasnika, prodaje se sajt sa tematikom WordPress-a star oko mesec dana, sa oko 30ak jedinstvenih clanaka koji se dobro kotiraju na Googlu, i sa oko 250 unique poseta (uglavnom iz Amerike posto je sajt na Engleskom jeziku).
Na sajtu postuje 7 autora po sistemu guest postova - ne placate ih da pisu vec zauzvrat dobijaju backlinkove.
Kao sto mozete videti, na sajtu nije objavljen nijedan post vec 10 dana jer je vlasnik bolestan a nema ko da odobri clankove autora.
Dobijate:
Sajt radjen u WordPress-u sa premium temom koja je doradjena
Profesionalni logo u raznim dimenzijama i formatima koji je placen $260
Oko 300 jedinstvenih poseta dnevno (Uglavnom sa Google i Facebook)
Oko 50 backlinkova sa sajtova sa slicnom tematikom WordPress-a
Sve dosadasnje clanke i naravno, dosadasnji autori nastavljaju da pisu za vas
Trenutno nema nikakve monetizacije, ali smo na par foruma predlozili “product review” usluge i javilo se par ljudi sa themeforest-a koji zele da se njihove teme promovisu na sajtu. Naravno dobicete prepisku emailova i njihove podatke.
Molimo vas da pisete na email [email protected] ako ste zainteresovani. Pozdrav!
Nema minimuma, stavio sam ovaj oglas za prodaju na par sajtova i foruma, pa ponuda koja bude najveca… Za sad je najbolja ponuda koju sam dobio 300e.
Imam pristup emailu, ne brini. Dat mi je admin account, vidim da ima 14 clanaka koji cekaju objavu (sacuvani kao drafts).
Takodje zaboravio sam da napomenem i da su sve slike na sajtu unikantne i da su svi clanci optimizovani sa Yoast SEO pluginom. Takodje nakon objave posta automatski se post podeli na Facebook, Twitter, WordPress i Tumblr-u.
Posete rastu, danas rekordnih 400 unique
takodje na Envato vidim da se registrovalo vise od 50 osoba preko nasih affiliate linkova ali svega par njih je nesto kupio, envato affiliate zarada $24
Svaka čast, kada se neko u mjesec dana probije sa sajtom i ima parsto unique posjeta dnevno pretežito s tražilice mora da je pravi majstor. I to još USA tržište, nevjerojatno!
Posete su 95% sa Google-a, 2% sa Facebook stranice i ostalih 3% razno (direktne posete, codecanyon, itd.)
Nisam kod kuce. Ali cim budem slikacu statistiku i postavitu