P: Sajtove - izlazim iz niche

Znaci prodajem ponovno sve svoje sajtove. Ima cc 15 domena - sve su igrice. Prodajem jedino iz razloga sto vise nemam volje nakon 8 godina u toj nisi radit na njima jednostavno se ne mogu natjerat.

Prodavao sam vec u paketu sve za 14k eura no na kraju sam odustao i nastavio radit dalje i zaradio od tada 30 000 eura na njima + danasnja vrijednost.

Kupac dobiva i ADSENSE account buissnes te sve upute na koji nacin dolazim do keyworda i neke jako bitne detalje radi kojih su moji sajtovi uspjesni.

Klik je cc 0.23 eura i ctr je odlican.

Ide i gameplay.hr domena stara 20 godina.

Na sajtovima nista nije radeno vec 12 mjeseci jer sam radio i nisam stigao nista radit na tome.

Cijena 7000 eura za to sve - 16 domena ukupno ima ja mislim.

Ne znam dali da probam na flippi prodavat ako netko ima informacije o tome.

Ako nemate novac ne javljajte se sve detalje iznosim samo buducem kupcu(tako da on moze nastavit) nista bitno necu iznjet prije kupovine.

Zarada od kad sam zadnji put prodavao

Zarada zadnjih godinu dana ’

Zarada zadnjih 6 mjeseci

3 Likeova

Možeš li poslati i screenshot zarade od početka ove godine pa do danas? Vidim da je u padu pa me zanima kolikom i je li zaustavljen.

Nije u padu cini ti se zato jer je polovica mjeseca.

Ahaaa da… To su monthly stats, sorry tek sam se probudio. Ovo je onda odlicna prilika za kupovinu.

1 Like

Jel možeš ovdje ili na pm poslat Analytics i izvor posjete za zadnjih 12 mjeseci ?

Zadnje vrijeme na forumu su nevjerojatno dobri oglasi prodaja stranica. Šteta da sam odabrao druge stvari za ulaganje, jer ovi sajtovi nude stabilne prihode na dugoročno.

U svakom slučaju, nadam se da kroz 1-2 godine neće nedostajati još sličnih oglasa, pa ću moći kupiti neki stabilan site.

Sretno s prodajom!

3 Likeova

Nemam analyitics jer samo koristim adsense pageviewse kao orjentaciju za kolicinu posjete. 99% posjeta je sa trazilica - USA,UK,Australia…

Jel možeš objasnit ovaj skok i pad sa konkretnim podacima ?


Nemoj me krivo shvatit, ali zašto bi ti kupac trebao vjerovat na riječ da je posjeta organska 99%?

A od kud bi ti dobio posjetu koja ima cpc 0.2 sa facebooka? Prodao sam tu na forumu desetke sajtova iz niche igrica nek ti i vlasnik foruma potvrdi da je sva posjeta organska on je kupovao dosta od mene. Taj skok je kad se neka igra jace probije.

I da glavni razlog prodaje je sta se vise nemogu natjerat da radim na tome nakon 8 godina u toj nisi dosta mi je. Sad se okrecem na 2-3 velika projekta i to je to.

Taj novac koji trazim cu ionako dobit preko adsensa vjerojatno i vise makar ne radio tako da mi je svejedno prodo ne prodo.

Mozda imam aw stats na pojedinim sajtovima al iskreno ne pratim uopce posjetu preko bilo kakavih programa adsense pageviews mi je dovoljno.

Sajtovi koje sam ja kupovao od Petra, a koliko vidim su istog tipa kao i ovi koje sad prodaje, imali su gotovo svu posjetu s Googla, vrlo visoki CTR i CPC, kvaliteta im nije za pohvaliti se kuci mami i bili su dosta riskantni ali zato su se i prodavali po odličnoj cijeni gdje mi se investicija vratila u manje od godinu dana.

Dakle, visok rizik ali potencijalno iznimno brz povrat investicije.

Nije za one slabog srca i tankog dzepa :smiley: Ja da imam viska casha bi ih svejedno uzeo.

5 Likeova

Jesu li to ovakvi sajtovi kao iz sidebara sa spomenutog gameplay.hr sajta?

1 Like

Dobra je stvar sto dajes i svoj google adsense jer postoji mogucnost da na novom acc nebi se prikazivali oglasi. Danas je to dosta zahebano. Zvuci mocno, odlicna zarada, sretno !

5 Likeova

Javite se na email:

[email protected]

Lp

Također prilikom promjene ličnih podataka na Adsensu neka budući vlasnik ne mijenja “ime i prezime” na ads računu već samo bankovni račun, jer zna se desiti da banuju račun :slight_smile:

3 Likeova

Da li smije biti različit bankovni račun i ime i prezime adsense računa?

smije, znam 5 ljudi koji su imali naloge na svoja imena a pare išle da bankovne račune njihovih rođaka, komšija

jedino ako u međuvremenu nisu nešto promijenili

2 Likeova

Moze lock…,…

Pozdrav,

Je li Prodano?

Ja sam zainteresiran ako nisi prodao već…