Padrino

Adresa:
http://www.Padrino.me

phpBB preradjen acidtech style.

Ako vam se ne svidja pozadina samo refreshujte par puta stranicu :slight_smile: Jos nije dodan ni jedan mod polako cu dodavat kako prevod tako i chat i ostalo…

ne sviđa mi se jer su boje pre intenzivne ne mogu ostati dugo na takvoj stranici.

Pozadina se menja po refresh tako da je svaki put drukce nekad svetlij nekad tamnije jbg to su mi boje igraonice

Za sada mi se ništa ne sviđa. Mislim da bi trebao malo više poraditi na stranici ( forumu ).

Pa dajte predlog zato sam i postavio ovde…

ja sam dao prijedlog, promijeni boje.

Ustvari evo ti prijedlog napravljen online na tvojoj stranici.

http://www.pohrani.com/f/1w/fW/FarvEQh/wwwpadrinome-2012-01-15-.png

Na forumu se vidi da puno truda ulažeš u njega, mnogo tema i postova si sam otvorio i na njih odgovorio. Moj prijedlog je da ništa ne popravljaš na forumu, nego da potpuno odustaneš od njega, jer ćeš uzalud izgubiti još puno dragocijenog vremena ako nastaviš.

Forum tvoje igraonice nema šansu da uspije, jer tvojim gostima nije potreban forum, a što se tiče posjeta sa strane, pa valjda znaš da je internet prezasićen takvim forumima.

Ako već želiš da tvoja igraonica ima neku web lokaciju, bolje bi bilo da si napravio neki mali cool sajt, sa osnovim informacijama i fotkama igraone, to bi bilo interesantnije.

I nemoj da te ovakve poruke obeshrabre, ovo ti govorim samo zato što je šteta da gubiš vrijeme na tom forumu, bolje da vrijme iskoriostiš za učenje novih stvari. Iz ovog izvuci pouku i idi dalje…

ova crvena boja ubija u oci

[quote=“rocknroller”]Ustvari evo ti prijedlog napravljen online na tvojoj stranici.

http://www.pohrani.com/f/1w/fW/FarvEQh/wwwpadrinome-2012-01-15-.png
[/quote]

To sam i mislio da odradim crnu, a hover crvena. I eventualn tamnije pozadine. Eto izmenjeno sad jos pozadine neke bolje da ubacim.

@broz_x taj forum sa serverom donosi oko 200e mjesecno ako te zanima, a trosak mi je 15e od toga. A napravljen je najvise zbog Igraonica Padrino Public

Forum je stari izbrisan 1 je imao oko 1300 clanova bio je smf i kratko sam ga drzao pa presao na phpbb pa onda drustvena mreza, pa sad opet phpbb i na ovome se zaustavljam. Ovaj novi prvi dan 120 registrovanih.

A ja nikad ne odustajem kroz vreme cemo videt dal ima srece il ne :slight_smile: A i uvek od njega mogu platit na par sajtova od 20000 registrovanih da se svima posalje mail.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja