Payoneer i Amazon

Evo muku mucim vewc duze vrijeme, cekam ponedjeljak da ih uhvatim na chatu.

No mozda mi vi mozete pomoci. Nekad davno, odnosno prije 2 godine sam otvorio Payoneer i totalno zaboravio sto sam otvario. Usao sam sad u taj stari racun i vidim da je linkan na paypal.

I sad mi nije jasno kako mogu doc do toga da primam lovu na payoneer?
Jer nemam nigdje opciju da vidim podatke od banke ili bilo cega, sve sto vidim su moji podaci, adresa telefon i tako, i paypal. Ali racun banke nigdje.

Koliko sam ja upoznat,za payoneer uplatu dovoljan je email.

Ne možeš ti “doći do toga” nego tek ako ta firma ili website ima opciju da šalje novac na Payoneer, tada ćeš izabrati tu opciju i dobiti ćeš novac na svoj Payoneer račun. :slight_smile:

Neka te ne brine ni račun banke. Kada se ovo opisano gore dogodi, tada odeš na bilo koji MasterCard automat i podigneš svoj novac. :slight_smile:

evo ovo mi nudi za opciju pay me by direct. A prva opcija je amazon gift card i pay me by check koje nisu dobre.

Mislim da ovako možeš doći i do Payoneera.
O tome je AnteOff govorio na ovom Forumu, pokušaj pod Bank name staviti onaj American Bank Account koji ti je u profilu Payoneera. Potraži to tamo malo. :slight_smile:

Vjerojatno može tako, a ako ne, onda ne prihvaćaju Payoneer i tu ne možeš ništa.

da tu je problem, sto ja nemam u payoneeru nikakve podatke o nikakvoj banci, nemam niti karticu, samo sam dobio jednom uplatu prek payoneera koja je sjela na moj paypal

Znači, nažalost, da nemaš niti Payoneer. :frowning:
A to što dobivaš novac sa Payoneera na Paypal, to pobiva i smisao samog Payoneera, jer tada opet novac dižeš sa lokalne banke? :slight_smile:

Mislim da je to nemoguce, jer ako nemas karticu niti US Bank Account, kako je bilo onda uopce moguce da ti netko nesto uplati na Payoneer, i tko je povezao Payoneer sa Paypalom ? Na stranu sto uopce nemas karticu, kako je onda Payonner povezan sa Paypalom ako nemas niti US Bank Account ? Mislim da si ti tu nesto pobrkao.

Da bi video racun, podatke banke moras aktivirati US Bank Account, kao sto rece drmrgood.
Ja sam povezao PayPal i Payoneer, ali to je bilo ranije, valjda sad ne moze.
Za povezivanje sa PayPalom, moras imati US bank account.
Payoneer sam povezao i sa FastSpring, za to je bio dovoljan email s kojim si registrovan na Payoneeru