Payoneer problem uplate

Dragi forumaši, molim pomoć. Aktivirala sam payoneer, kartica je došla doma ali ne dozvoljava uplate klijenata. Pokazuje slijedece pa ako je itko imao taj problem molim pomoc. Hvala

Nemaju svi accounti tu opciju, nisam ni ja imao, ali sam trazio support da mi aktivira i kroz par dana su mi aktivirali. Za sad mozes primati jedino od njihovih affiliate partnera.

A ja mislila da se to podrazumijeva. Znači njima bih trebala poslati zahtjev za aktiviranje ove opcije?

Sto napisati?

“Hi, can you please enable me card to card transfers?”

Ali odi na live support. Ja sam slao ticket, to je stajalo tjedan dana, pa sam otisao na live, tipkao sa agentom i on je rekao da ce proslijediti zahtjev sluzbi i za dan, dva je bilo aktivirano.

Hvala puno, pokušat ću😊

Aha, onda valjda zato nisam ni ja mogao.

Card to card transfer je moguć posle prve uplate od Payoneer partnerske firme (tj firme koja može vršiti direktne uplate na vaš račun)

Kod mene nije bilo, ja sam vise od 3 godine primao uplate od sve skupa 10ak razlicitih mreza i tek pred koji mjesec sam pitao za ovu opciju jer sam trebao privatno dobiti novce.

Meni je sad preko live supporta rečeno da ne mogu primati novce od te osobe jer smo otvorili accounte u različitom programu??
Što bi im to značilo ne znam, ali vidio je da ta osoba meni želi poslati novce ali ne može i tu nema pomoći kaže…

Ne znam koliko to ima veze, ja sam payoneer otvorio preko webmoneya, a osoba koja je meni poslala, otvorila je preko freelancera.

Nista nisam rijesila jer kazu da nisu moguce individualne uplate preko payoneera…ali su bili ljubazni i poslali mi uputstva kako da vezem uz paypal ili skrill
Response (01/25/2017 09:13 AM)
There are two ways to use your Payoneer Account with an online eWallet such as PayPal or Skrill.

  1. Receive funds from the eWallet using the Global Payment Service

You can do this by adding a new bank account to your eWallet account, and entering your relevant Global Payment Service receiving account details.
You can view your Global Payment Service details by logging into your Payoneer account, going to the Receive menu and clicking on Global Payment Service. For more information regarding the service, please visit the FAQs.
Note: some eWallets will not allow adding bank details before verifying a payment method, such as a credit/debit card.

  1. Verify your Payoneer card with your eWallet account and use it for online purchases.

Most eWallet websites require that you have valid credit/debit card details in order to perform online purchases. If you wish to use your Payoneer Prepaid Mastercard, some websites may attempt to verify the card by performing a small verification charge of around $1-3. If you do not have sufficient funds on your card to cover this verification charge, the attempt to link the card will be declined.

We encourage you to visit our blog post on how to properly link your Payment Service details with eWallets.

Please note that you must have funds on your card in order to verify your card with PayPal.

Bez obzira, ako itko može pomoći savjetom ako je uspio rijesiti ovakav problem bila bih zahvalna.
Pozdrav

E ovo je već druga priča, sa kojom sam i ja imao problem. Od septembra, Payoneer je vršio rekonstrukciju plaćanja te svi koji su imali kartice neće moći da dodaju novi Funding Source u Payoneer, te ćete morati otvarati novu karticu sa tim partnerom a stari funding source-ovi će vam biti prebačeni sa stare na novu karticu. Valjda su sada Payoneer nalozi kategorisani kao adult/non adult pa zbog toga ovo.

Individualne wire uplate ne idu preko banke na IBAN račune od Payonera ali bilo koja osoba Payment Request napraviti bilo kome i poslati i ta osoba (ne forma) ti može platiti svojom MasterCard ili Visa kreditnom karticom.
Provjereno. Nedavno sam otvorila račun i primila ovakvu uplatu. Nemam niti jednu uplatu od firmi partnera Payoneera.

Hvala na info :smiley:

Da ja jos dodam ako ste na fiverru mozete svoju karticu spojiti s payoneerom…

1 Like

Odlično Dadaas. :sunny:
Kako ide onaj tvoj offer na Fiverru? :blush:
(samo mali offtopic)

Rekla sam ti dadaas da mora funkcionirat…
kada je fiverr na popisu payoneer partnerskih kompanija…
samo je pitanje koliko je to brzo jer je fiverr fakat jako spor što se tiče prebacivanja novaca…
javi koliko je trebalo vremena😉

Ma evo, ja sam uzeo onu standard posiljku pa pise da ce trajat 2 dana a platio sam nesto mizernu cijenu, neka malo veca cijena ali jos uvijek smijesna je da ti prebace za 2 sata to je express.

To sam startao u petak, znaci ponedjeljak, utorak bi trebali novci doc.

@c3po Slabo ide fiverr, moram nesto novo smisliti, imao sam prije ejdan unikat fiverr koji je isao jako dobro ali vise ne funkcionira, pa sad trebam nesto novo smisliti.