Poz,
Danas me jedan kolega kontaktirao vezano za oglas koji je stavio na njuškalu.
Znaci on je napravio ovaj oglas http://www.njuskalo.hr/stilski-namjestaj/garnitura-stilskog-namjestaja-pocetak-20-stoljeca-oglas-13821850
i na mejl mu se javila neka valjda zenska koja njemu odgvara na engleskom, a ovaj nema pojma engleski… On njoj pise na hrvatskom ona njemu na engleskom…
On njoj posalje
Poštovana gospođo Takacs,
Obzirom da smo nekoliko dana bili van Đakova, uz ispriku, tek danas Vam odgovaram na Vaš upit od 22. o.m.
Da, garnitura namještaja iz Oglasa je još uvijek u prodaji, a ukoliko ste zainteresirani za kupnju, možete me kontaktirati putem mobilnog telefona u bilo koje doba dana (XXXX), kao i osobno razgledati garnituru u Đakovu.
S poštovanjem Vas pozdravljam,
XXX
Ona njemu
ok, I agree with price.So I will be paying directly into your PayPal account without any delay.Get back to me with the details below:
Name:
PayPal e-mail:
Cell Phone No.:
Total cost of the same:
Or you can send me a paypal money request, so once I get the details I'll go ahead with the payment through PayPal and you do not have an account with paypal, its pretty easy, safe and secured to open one. Just login to www.paypal.com and register with them. I hope we can make the purchase as fast as possible and then I will contact my shipping company after receiving the payment. I will need your home address for you to be picked up by the shipping company.
Thanks and Regard.
Nisam upoznat sa paypal-om pa bi mogli ako netko tko je vise upoznat sa situacijom da li moze objasnit koliko je paypal siguran i ovi podaci sto ona trazi je li to moze nekako zloupotrijebit? I ako plati putem paypala i moj kolega njoj posalje namjestaj da li ta osoba moze otkazati to sto je platila putem paypal-a?
Nije rijec o maloj svoti novca pa bilo kakva pomoc je dobrodosla. Je li moguce da je ovo neki scam? Ta osoba koja je kontaktirala niti je dala neke svoje podatke, adresu, drzavu odakle je i sl… Uobicajno ako je scam traze nekakvi novac unaprijed preko nekakvih agenata ili?
Sto bi on trebao sljedece napravit? Trazit neke njene podatke?
Hvala za pomoci.