PayPal payment gateway problem

Integrisao sam PayPal na webu, prije par godina sam ga koristio za naplatio i radio sam sa generisanjem buttona i integraciju istog, sve je stimalo. Medjutim danas stavim na novi web i imam problem da odbija placanje.

Integrisem stari button sa izmjenom, testiram sa svoja dva paypala radi. Na uplatnom paypalu prikazana transakcija i pored unclaimed, na mail mi je doslo kao da trebam potvrditi sto bi u prevodu znacilo svako placanje bi rucno morao prihvatiti. Na PayPalu koji prima uplatu nema transakcije. Ima li neko predstavu gdje bi mogao biti problem? Jesu mozda nesto mijenjali pa se treba u postavkama stimati ili?

1 Like

Niko nista? Ne mogu jos da rijesim ovo, mail u kojem bih trebao prihvatiti novac dodje, medjutim kad kliknem link na njemu ne desi se nista, trazi login, uradim login i to je to. Na paypalu nigdje nema da to prihvatim.

jesi im pisao tiket? podrška im je obična, bar ja imam pozitivnog iskustva

rekao bih ti da odeš na transakciju i da probaš naći Confirm receipt dugme, ali ako transakcije nema nigdje onda mi ništa ne pada na pamet

1 Like

Ma ne, nema uopste transakcije. Znaci nepostoji…prije sam uredno radio sa njihovim button, nista nije trebalo potvrdjivait. Kad korisnik uradi placanje, ja novac primim…Ovo ili je nesto novo ili je neki problem do mene.

Pa obrati im se slobodno. :blush:

Podrška im je odlična, vjerojatno je Ruin mislio napisati. :smile:
Paypal ima podršku nadaleko poznatu po susretljivosti. :+1: :o:

3 Likeova

Pisao sam im jucer, medjutim dobio sam samo mail kao automatski hvala sto ste izabrali paypal i slike ono da se integrise button…

na support im piši i kada stigne takav automatski mail odgovori na taj mail da ti treba neko s kim ćeš pisati … i onda se tek javi pravi čovjek :smiley:

Javili su mi se u medjuvremen da odem na paypal-support.com i popunim trazeno i javim im problem. Tako da sam im pisao i na to.

Na skali od -5 do 0 kol’ko je legitiman taj domen?

na toj skali je legitiman 100%

1 Like

Koji domen? Mislis na moj? Ne znam sta smatras legitimnosti, placanje sam imao na trash sajtu koji je za k i koji je bio adult.

A ovaj je moj novi je ok.

A sajt sam dobio sa njihove official podrske, Thank you for contacting PayPal regarding integration issue.

Samir if you need technical assistance or you would like to report an issue with the PayPal website’s functionality, here’s how to submit a ticket to request assistance from PayPal’s Merchant Technical Support Team:

  1. Go to https://www.paypal-support.com​

ako si opet mislio na PayPalov. i sve je ok sa tim…sa standardnog maila njihove podrske [email protected]

Mislio sam na taj paypal-support, tim više što ga nisam mog’o ni otvoriti.
Mogu samo podržati prijedlog da ih zoveš umjesto mejl prepiske.
Za manje od $1 ćeš se napričati sa njima (45-60 minuta recimo, neka smiješna cifra) i riješićeš sve što bi mejlom trajalo sedmicama.

1 Like

Nisam bas najbolji sa govornim engleskim, a i pisani jedva :joy: Cudno bez https im ne moze…i ja sam to primjetio nakon tvog posta. Uglavnom cekam i dalje, iako sam stavio da je urgentno.

Nakon ovoliko dana i piskaranja sa njima, danas mi odgovaraju kako moj sajt ne podlijeze njihovim pravilima, i problem veci je sto su mi disable taj PayPal, i kao naveli u mailu da ne smijem vise upotrebljavati PayPal.

pa pobogu koja je niša sajta?

Adult. A sad moram vaditi novu karticu radi ovog, ne moze se ni unlikati ni dodati na drugi…