Paypal problem, ne mogu poslati novac

Pozdrav svima, imam problem sa paypalom, kada hocu nekome da posaljem novc javi se problem, naime ukucam odredjeni iznos koji hocu da posaljem onda klinem ‘send’ ono ucitava i onda se pojavi ovakav ekran i ne mogu poslati niti kliknuti send vise, na karticu imam novca, probao sam da saljem i USD i EUR ali ne ide… Da li je neko imao slican problem?

javi se paypal supportu … imao sam do sada 2-3 problema i podrška im je odlična … čak me treba iz njujorka zvala da mi objasni

image
Mislim da ovdje trebas oznaciti odakle da povuce novac.
Je li imas linkanu karticu i da li pokusavas sa balancea da posaljes ?

Da povuce sa kartice, unosio sam tu ali nista se ne dogadja, sve je radilo do juce, placao pre neki dan sve bez problema …

Moras prvo verifikovati karticu pa ces onda moci koristiti, da li si to uradio ?

Ali prije 2 dana je radilo a nista nisam diro ne znam sta da verifikujem…

Ako nisi verificirao, limit je 100 usd.

Saljem ja ispod 100$ ali nece nikako…

Nazovi preko skype-a ili vibera PayPal, oni ce ti najbolje pomoci, uplati neke kredite, za 3-4$, bit ce dovoljno da ih nazoves, trazit ce ti da spelujes svoje ime i prezime, i mislim adresu stanovanja, call support im je odlican, ostalo :-1:

Ukupni limit. Kad potrosis sve zajedno 100 usd moras napraviti verifikaciju, ako nije do toga javi se supportu.

Probaj sada. PayPal je danas imao gadnih problema, nama gotovo cijeli dan nije radila naplata putem PayPala. Cini mi se da su na kraju izdali i sluzbeno priopcenje.

Jos uvijek isto… Ne znam u cemu je problem…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey