PayPal - takvo sr*nje

Bas kako naslov kaze, total bullshit!
Naime imam ga vec skoro godinu dana, preko njega primam uplate ljude kojima odradim posao neki i nikada se nitko nije zalio jer uplatu nisam uvijek trazio unaprijed. Naime sada je PayPal limitirao sve akcije na mome racunu i sve novce koje imam ($.$$$) nemogu podici. Nemam malo novaca gore, da imam nebih nista rekao, ali ovo je pretjerano.

Zvao sam ih, rekli su da imaju pravo drzati novce unutar 180 dana u slucaju nekog disputa ili claima. Kakve su to gluposti ako je svaki potvrdio da sam dostavio, odradio sve kako spada. Ovo nema smisla, ali ajde.

Ovo nije prvi put, na svaku uplati, ali doslovno svaku, su mi stavili on hold for 24-48 hours. Iako sam potvrdio sve, osobnu, vozacku, kartice, ama bas sve.

Evo znam da cu da predem na Payoneer i ovaj PayPal necu vise ni da taknem.

Meni neki dan ista ta poruka dosla o limitu, ja im odgovorio da nisu normalni meni naveli da drzim placanje na sajtu koji nije u skladu sa TOS a uopste nemam nijedan sajt sa paypal placanjem.

I sutra mi odgovorili da su maknuli sav taj limit i ostalo. Tako da pisi mail.

ja 5 godina koristim paypal, imao sam 5 većih problema i svaki put sam problem riješio za dan-dva sa paypal supportom … neke uplate budu on-hold 30 dana … to je normalno … budu kulturan i fino im objasni, nemoj im psovat u porukama … jedna je stvar šta ti misliš da si uradio, ali moraš uzet u obzir da svako ko ti je poslao pare ima ja mislim 3 mjeseca fore da uloži žalbu na transakciju i da traži svoje pare nazad …

Ako je neka transakcija izvan redovnih …stavljaju on hold…ali nakon nekog vremena vrate na balance… Nije to ništa neuobičajeno…

pisao sam ja i zvao cak, ali eto nista, sve sto govore samo se vrte u krug

ma bio sam kuturan, ali nista, ja znam da je normalno da neke uplate drze na holdu do 30 dana