PayPal withdrawal naknada

Da li netko može objasniti zašto ako povučete novac s PayPal-a u vašu banku, naknada za to u Hrvatskoj je 5 dolara a u Austriji je to besplatno?

Što Austrija ima a Hrvatska nema da bude tako tretirana od strane PayPal-a?

U Sloveniji je naknada za to 2.5 dolara, zašto Hrvatska uvijek mora biti zaostala u svemu?

Pitaj naše političare i ljude koji ih biraju na izborima.

1 Like

Istina, dobar dio stanovništva jedva da ima osnovnu školu i glasa isključivo iz navike umjesto nekog razmišljanja o bilo čemu.

Jeli digne 5$ kada ti netko uradi refund?

Za BiH važi isto (5$ po withdrawalu), ali isto tako za BiH važi da svakog 1. sam withdrawa ono što imaš novca i ne uzima ništa za naknadu. Tako da ja nikada ne withdrawam, već čekam njih da to obave :).

Isto mi nije jasno Zašto ako mi netko uplati u eurima, paypal pri withdrawu automatski prebaci u kune pa zatim pošto imam visu to se sve prebaci u eure i onda u banci ponovno dižem u kunama, i u svim tim prebacivanjima valuta se jako puno izgubi. Uopće nema opcije da mi odmah u eurima withdrawa nego samo kune…

Zato što je u Hrvatskoj službena valuta hrvatska kuna. Paypal šalje hrvatskoj banci u kunama sve, a onda pošto je tvoj račun devizni i u eurima, opet sama banka te iste kune mora ponovo prebaciti u eure.

Paypal konverziju radi iz EUR u HRK i šalje banci, banka prima takve i pošto je u pitanju devizni račun mora u devize prebaciti -> HRK u EUR i tu gubiš još jednom.

Davno jednom Rambo reko da treba budalama zabraniti da glasuju, jer lako nadglasaju pametne. Malo ih jbg

Sve ja to znam zato i kažem… na skrillu vidim da ima opcija da odabereš valutu ali onda oni uzmu neki postotak, vjerujem da opet dođe na isto… evo na 400 eura spušio sam 20 eura plus dok još prebacim ponovno u kune… znači nekih 200tinjak kuna na 400 eura

budite srecni sto mozete da primate pare uopste… vase komsije :slight_smile:

Pričekaj kraj mjeseca i novac će ti se automatski prebaciti na karticu bez naknade.

1 Like