Pažnja: DomainTools se služi prljavštinama

Koristim besplatne servise DomainToolsa vec par godina… i zadovoljan sam.

Dosao mi je email da mi nude free trial punog clanstva sto sam i prihvatio (nigdje u mailu se ne spominje ogranicenje triala).

Iskreno, nisam predetaljno citao sitna slova i zvjezdice, nego sam sve popunio. Kada su zatrazili PayPal ID (iako uzimam samo trial), odlucio sam samo upisati svoju staru email adresu koju u i dalje ponekad koristim.

Medjutim, nakon par dana, DomainTools mi skida puni iznos (50$) s moje prave PayPal adrese (iako im je nikada nisam dao). Sasvim slucajno, moj PayPal ID je isti kao email kojim sam se prvotno registrirao za BESPLATAN account na DomainToolsu prije par godina.

Bez obzira sto im nikada nisam dao svoj PayPal ID, oni su uredno skinuli 50$ tako sto su pretpostavili da bi moj PayPal ID mogao biti isti kao email kojim sam se registrirao kod njih.

Naravno, PayPal mi je u roku 15 sati napravio refund.

Pozdrav

p.s.
svjestan sam svoje krivice :smiley:

Ne mogu to da rade, okle pravo njima da skidaju sami sa racuna. Ne kapiram, a da ti prethodno nisi potvrdio to mi je nesto nelogicno totalno.

nemoguće da ti se uzmu novci samo preko e-mail adrese.
ti si u paypal-u namjestio da ti oni mogu skidat novce, tj dodao si ih na listu “my preapproved payments”.
idi u my account ->profile-> my money ->my preapproved payments ->update pa ćeš vidit da je tamo domain tools, pa ih makni.

Nisam ih dodao u nikakav pre-approved payments… Uostalom, na neki nacin to dokazuje i claim koji je presudjen u moju korist.

ipak ti savjetujem da provjeriš my preapproved payments :wink:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja